More

    Au răsunat “Glasuri Cristaline” la Satu Mare

    Au-răsunat-Glasuri-Cristaline

    Primăvara a debutat artistic cu festivalul de interpretare vocală pentru copiii preșcolari “Glasuri Cristaline”. Evenimentul se află deja la a III-a ediție și reunește participanți din mai multe județe transilvănene și din Banat.

    Zi deosebită pentru copiii din grădinițe, ieri, 6 aprilie, la Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, unde s-a desfășurat concursul regional de interpretare vocală pentru preșcolari “Glasuri Cristaline”. Competiția a fost inițiată de doamnele educatoare Florica Sabou, în calitate de coordonator, și Daniela Cucuiet, ca asistent de proiect – ambele de la Grădinița cu Program Prelungit “Voinicelul” Satu Mare.

    Festivalul s-a desfășurat pe trei secțiuni (coruri, grupuri vocale și soliști vocali) și două nivele de vârstă. Fiecare cor, grup sau solist au strălucit pe scena de la G.M. Zamfirescu, oferind publicului și juriului prestații artistice pline de creativitate și culoare.

    Din juriu au făcut parte profesori de muzică de la Palatul Copiilor Satu Mare (domnișoara Diana Dragoș și domnul Ionuț Rotar), doamnele Mirela Sabău (profesor și absolventă a Școlii de Arte), Monica Avășan (director GPS “Floare de lotus” Odoreu) și președintele juriului – domnul profesor Nicu Miclăuș (inspector cu activitățile extracurriculare). Atmosfera creată în sală a fost una când electrizantă, când nostalgică după inocența copilăriei, în compania moderatoarelor Adina Jucan și Alina Coroiu, educatoare la GPP Voinicelul. De asemenea, au sprijinit evenimentul doamna director de la GPP Voinicelul, Mariana Toth, și doamna viceprimar Doina Feher.
    Rareș Jucan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE