More

    Standul GOLDIŞ de la Bursa locurilor de muncă

    890

    Standul Universităţii de Vest VASILE GOLDIŞ – Filiala Satu Mare, care include şi oferta educaţională a Şcolii postliceale VASILE GOLDIŞ, a devenit unul dintre atracţiile Bursei locurilor de muncă, eveniment care a fost organizat ieri în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

    Studenţii şi elevii Şcolii postliceale de la GOLDIŞ au dăruit pliante tuturor sătmărenilor, tineri sau mai în vârstă, care au venit la această Bursă pentru a afla care sunt perspectivele în vederea găsirii unui loc de muncă onorabil şi bine plătit.

    Oferta universitară Goldiş şi cea a Şcolii postliceale, aferentă anului de studii 2017-2018, este ancorată în cererea existentă pe piaţa forţei de muncă din ţară şi din străinătate. Şcoala postliceală VASILE GOLDIŞ din Satu Mare oferă posibilitatea absolvenţilor de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat, să se înscrie pentru a obţine o calificare valabilă şi în ţările membre ale Uniunii Europene. De asemenea, oferta universitară GOLDIŞ Satu Mare, cu facultăţile şi specializările aferente este extrem de atractivă, cu facilităţi şi perspective optimiste pentru un viitor loc de muncă cu studii superioare.

    Sătmărenii, care poate nu au avut posibilitatea sau timpul necesar de a se documenta la Bursa locurilor de muncă, pot solicita informaţii referitoare la oferta universitară sau Şcoala postliceală Goldiş, de la sediul Universităţii de Vest VASILE GOLDIŞ situat pe str. Mihai Viteazu din Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE