More

    Medalii pentru Royal Dance Club la Cluj și Alba Iulia

    FullSizeRender7

    Royal Dance Club Satu Mare a participat in data de 1 aprilie la Cluj Napoca si 8 aprilie la Alba Iulia la concursurile nationale de dans sportiv Cupa Clujului editia a VII -a si Cupa Cetatii 2017 editia a IV- a . La aceste competiții dansatorii de la Royal Dance Club au obtinut două medalii de aur si una de bronz.

    De remarcat că la aceste concursuri nationale de dans sportiv au participat peste 250 de perechi din tara iar Ignat Ovidiu de la Royal Dance Club a fost invitat ca arbitru.

    FullSizeRender2

    Royal Dance Club a participat cu patru perechi la aceaste competitii sportive, obtinand urmatoarele rezultate la diferite categorii de varsta si clasa:

    Rezultat Cluj-Napoca
    Horvath Mark – Reif Isabela pereche mixta Royal / Rus Team Baia Mare locul 3 la clasa E 12-13 ani

    Rezultat Alba Iulia
    Sabău Tudor – Arnauț Luana(FOTO) locul 1 la clasa D si Open Basic Latino 12-13 ani
    Campionii naționali concurează de Paște în Slovenia

    La acest sfârșit de săptămână campionii naționali Oana Bumba și Ciprian Marița vor participa la concursul international JUNIOR DANCE FESTIVAL 2017 la Portoroz (Slovenia).
    In cadrul acestui eveniment va avea loc un concurs international pe echipe la care vor participa doar campionii nationali trimisi de federatiile nationale ale tarilor respective de dans spotiv.

    România va fi reprezentata la sectiunea standard de perechea satmareana Marita Ciprian – Bumba Oana de la Royal Dance Club.

    Meritul pentru aceste rezultate le aparține atat sportivilor, cat si antrenorilor Ovidiu Ignat, Otto Varga, Cordea Mikle Cristian si Marius Iepure.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE