More

    Aur sătmărean la JUNIOR DANCE FESTIVAL 2017 în Slovenia

    dans

    Lotul României din care au făcut parte și sătmărenii Oana Bumba și Ciprian Marița a participat chiar de sfintele Paști la un puternic concurs internațional de dans sportiv. În Slovenia.

    dans1

    România a reușit chiar din prima zi, vineri 14 aprilie să urce pe prima treaptă a podiumului la concursul international pe echipe JUNIOR DANCE FESTIVAL 2017 la Portoroz(Slovenia).

    La startul competitiei sau prezentat 10 tari printre care Rusia,Moldova,Ungaria,Croatia ,Slovenia,Italia,Irlanda,Austria,Serbia si România care a castigat medalia de aur in fața echipelor Moldovei si a Rusiei, considerate favorite.

    România a fost reprezentată de șase perechi din care trei perechi la sectiunea standard si trei perechi la sectiunea latino . De remarcat că la standard Romania a fost reprezentată si de perechea campioana națională, Marița Ciprian – Bumba Oana de la Royal Dance Club Satu Mare.

    Tot la aceasta competitie sâmbătă, perechea satmareana Marita Ciprian – Bumba Oana a participat si la concursul pe sectiuni unde a obtinut locul 2 la WDSF Open Standard junior II.

    Meritul apartine atat sportivilor cat si antrenorilor Ovidiu Ignat ,Otto Varga, Cordea Mikle Cristian si Marius Iepure.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE