More

    Dan Fleşeriu duce pe CSU Sibiu în semifinale!

    dan fleseriu

    Baschetbaliștii sibieni au câștigat, marti seară, cu scorul de 82-68 meciul decisiv cu BC Mureș, obținând calificarea în semifinale, unde vor întâlni pe Steaua CSM EximBank. La fel ca și cu echipa din Tg. Mureș, ”galben-albaștrii” au avantajul terenului propriu, urmând să dispute (dacă va fi cazul) trei jocuri în ”Transilvania”. Totodată, CSU Sibiu și-a asigurat participarea într-o cupă europeană.

    Mureșenii au câștigat primul sfert la două posesii diferență (23-19). Jucătorii lui Dan Fleșeriu au mizat pe aruncările de la distanță, fără succes însă. În următoarele 10 minute CSU a întors scorul și, la pauza mare, conducea cu 42-37. Sfertul trei a fost cel mai echilibrat de până acum, câștig de cauză având Sibiul, la o jumătate de coș (22-21). În actul decisiv, jucătorii lui Dan Fleșeriu au fost de neoprit. CSU a câștigat cu scorul de 82-68 și merge în semifinale, unde o așteaptă Steaua.

    Bucuria calificării a fost sărbătorită mai bine de 20 de minute după finalul jocului. Spectacolul s-a mutat în tribune, unde a ajuns și Dan Fleșeriu, în mijlocul galeriei, antrenorul scandând alături de fani.

    Pentru CSU Sibiu au marcat Mijajlovic (23 puncte), Davis (17), Cooper (15), Bogdan Popescu (12), Hardy (10), Lalovic (3) și Paliciuc (două).

    PS. Dan Fleşeriu şi-a început ascensiunea ca antrenor la CSM Satu Mare unde a stat cinci sezoane până în vara lui 2013. Iar cu el pe bancă CSM Satu Mare a obţinut cele mai bune performanţe de până acum. Două medalii de argint şi două de bronz în Liga Naţională, două finale de Cupa României jucate şi un bronz în Liga Europei Centrale.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE