More

    Dr. Alban și Boney M, la Zilele Orașului

    Dr Alban de ziua orasului

    Primarul Kereskenyi Gabor, alături de consilierul Butka Gergo, a anunțat ieri, într-o conferinţă de presă, o parte din programul Zilelor Oraşului Satu Mare, ediţia a 21-a. Cei doi au dat asigurări că ediția din acest an va fi îmbunătățită față de cele anterioare.

    La ediția a 21 -a vor fi, în total, peste 60 de formații care vor cânta pe scene, vor fi peste 100 de programe. Principalii interpreți vor fi Dr. Alban, Boney M, 3 Sud Est, Voltaj, Andra şi Lora. Dintre artiștii maghiari pe scenă vor urca Toth Gabi dar și Peter Szabo Szilvia.

    O altă noutate o va reprezenta faptul că orașele înfrățite cu municipiul Satu Mare vor avea o străduță a lor, unde se vor prezenta cu standuri proprii, pentru sătmăreni.

    Consilierul Gergo Butka a precizat că se va pune accent pe îmbunătățirea condițiilor de eveniment. Tot la capitolul noutăți putem aminti faptul că programul Zilelor Orașului va fi disponibil printr-o aplicație de mobil gratuită, iar ca dezvoltare, la această ediție vor fi mult mai multe toalete, mai moderne, dar și o instalație de sunet mai profesională.

    Zilele Orașului Satu Mare vor avea loc în perioada 26-28 mai. Bugetul alocat de Consiliul Local este de 100.000 de euro la care se mai adaugă sponsorizările firmelor. Tariful cerut de Boney M este sub 25.000 de euro.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE