More

    Ieşim din “gaura neagră”?

    oli

    Oli- Poli, acesta e meciul de la care jucătorii, oficialii şi mai ales suporterii aşteaptă ca echipa fanion a judeţului să iasă din pasa proastă.

    Fără victorie pe teren de la meciul cu Braşov din prima etapă a anului, sătmărenii par hotărâţi mai mult ca oricând să obţină toate punctele.

    La conferinţa de presă de ieri, atât veteranii Marius Şuta şi Florin Mureşan, cât şi antrenorul Bogdan Andone au vorbit doar de „succes, victorie, trebuie să câştigăm”. Iar antrenorul Andone chiar a plusat . „Pentru rezultatele negative de până acum e clar că, oricum ar fi condiţiile de la club, noi suntem răspunzători. Eu ca antrenor şi jucătorii mei, aşa că tot noi avem obligaţia să scoatem echipa din pasa neagră în care se află. Sunt semnale că situaţia financiară se va rezolva, acum trebuie să ne concentrăm pe acest joc şi să-l câştigăm!”

    Din păcate, pe lângă problemele de lot existente, cu accidentări şi excluderi peste noapte , în meciul de azi Andone nu poate conta pe suspendaţii Rus, Kanalos şi Duruş.

    Iar în lot au fost cooptaţi mai de voie mai de nevoie şi trei juniori de la echipa lui Bolba.

    Cât despre Poli, antrenorul Bogdan Andone avertizează că bănăţenii sunt într-o formă bună, au un atacant periculos, pe Blănaru şi victoria cu Juventus nu e întâmplătoare.

    „Sunt convins că mâine(n.r. azi) dacă se vor capacita vor face un meci bun. Îmi doresc să marcăm noi primii, pentru prima dată în acest retur și să gestionăm jocul cum ne dorim. Ne așteaptă un meci foarte important, nu va fi deloc ușor, Timișoara are echipă tânără și arțăgoasă” a spus Andone la conferinţa de presă.

    Ce spun jucătorii?
    Jucătorii prezenţi la conferinţa de presă, Marius Şuta şi Florin Mureşan sunt conștienți și ei de dificultățile care sunt la club. „Suntem într-o situație dificilă pentru că nu am mai câștigat de atâtea meciuri. Sperăm ca mâine să reușim să ne strângem puțin pentru că și pentru noi este greu, e și imaginea noastră la mijloc. Vom strânge rândurile și trebuie să câștigăm neapărat.”, a declarat portarul Marius Șuta.

    „Ne așteaptă un meci foarte greu, Timișoara e o echipă care pune multe probleme. Așteptăm să câștigăm să ne ridice moralul și sunt sigur că dacă vom obține victoria vom avea doar rezultate bune în următoarele etape”, a spus jucătorul Florin Mureșan.

    Cât despre Florin Mureşan, acesta mai are doar o săptămână de …burlăcie. Muri are programată pe 7 mai nunta iar, pentru ca toată echipa să poată fi prezentă la eveniment, Olimpia va juca vineri 5 mai meciul de la Baloteşti!

    Despre Poli
    Timişorenii vin după succesul neaşteptat de miercuri, 2-1 cu Juventus, meci în care golgheterul Blănaru a fost din nou decisiv.

    Pentru meciul de azi vor lipsi Ghinescu – care a resimțit dureri la antrenamentul de ieri și va rămâne în Timișoara pentru investigații amănunțite – și Bilia, care va fi suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

    „Ne așteaptă un meci foarte greu, ei vor fi montați, pentru că vin după șase înfrângeri consecutive. Noi în toate meciurile pe care le-am disputat în retur le-am abordat la victorie. Acesta va fi, deci, obiectivul și în meciul de la Satu Mare. Nu știu dacă vor fi greu de desfăcut, pentru că joacă pe teren propriu și vor încerca să obțină o victorie în fața propriilor suporteri. Problema noastră e că vom fi obosiți după aceste două meciuri, cu Sepsi și Juventus, în care am alergat destul de mult. Până la urmă, am întâlnit primele două clasate”, a declarat Blănaru, despre meciul de la Satu Mare.

    Bogdan Andone în staff-ul lui Şumudică, la Steaua?
    La începutul conferinţei de presă, înainte de primele declaraţii oficiale, antrenorul Olimpiei Bogdan Andone a lansat o întrebare presei. „Ce spuneţi de varianta Şumudică la Steaua?”. Principalul Olimpiei a lansat întrebarea însă a lăsat parcă să se înţeleagă că ştie mai multe amănunte despre această variantă… Cum Şumudică şi Andone sunt foşti colegi, vecini şi… cumnaţi ( Şumi e căsătorit cu sora lui Andone) nu ar fi exclus ca actualul tehnician al galben-albaştrilor să ajungă şi el în staff-ul celor de la Steaua, din vară.

    Mai ales că Şumudică şi Andone au mai lucrat împreună la Astra şi Al Shaab, in Emiratele Arabe Unite.

    Etapa 32
    Sâmbătă, 29 aprilie
    Olimpia Satu Mare – ASU Politehnica Timişoara 11:00
    CS Afumaţi – Chindia Târgovişte 11:00
    CS Mioveni – Metalul Reşiţa 11:00
    FC Academica Clinceni – Unirea Tărlungeni 3-0
    Luceafărul Oradea – CSM Râmnicu Vâlcea 3-0
    Sepsi OSK Sfântu Gheorghe stă.
    Foresta Suceava stă.
    Duminică, 30 aprilie
    Juventus Bucureşti – CS Baloteşti 11:00
    Dunărea Călăraşi – UTA Bătrâna Doamnă 11:30
    Marţi, 2 mai
    FC Braşov – Dacia Unirea Brăila 17:00

    Clasament

    1. Juventus Bucureşti 66
    2. Sepsi Sf. Gheorghe 57
    3. UTA 56
    4. FC Braşov 53
    5. CS Mioveni 51
    6. Chindia Târgovişte 50
    7. Olimpia Satu Mare 44
    8. Dacia Unirea Brăila 43
    9. Dunărea Călăraşi 41
    10. Foresta Suceava 38
    11. CS Afumaţi 35
    12. Luceafărul Oradea 34
    13. FC Clinceni 31
    14. ASU Poli. Timişoara 30
    15. CS Baloteşti 27
    16. Metalul Reşiţa 20
    17. CSM Rm. Vâlcea 18
    18. Unirea Tărlungeni 3

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE