More

    Mai greu la echipe în Cupa României

    scrima-campionat

    Cupa României la spadă de la Craiova, ediția 2017, s-a încheiat duminică cu proba masculină pe echipe. La Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” s-au prezentat la start 16 formații. În acest an, după o competiție pasionantă, trofeul a fost câștigat de către CSU Craiova2, care a dispus în finala mare de CS Dinamo București, scor 45-37. Pe locul trei s-a clasat CSU Craiova1, învingătoare în finala mică în fața celor de la CS Satu Mare, scor 45-31.

    CSM Satu Mare a terminat pe locul cinci în acest an . De remarcat că din 2013 spadasinii sătmăreni n-au mai reușit să cucerească trofeul pe echipe la Cupa României iar împărțirea sportivilor în două echipe la CS și CSM Satu Mare a diminuat anul acesta șansele la primul loc.

    Dacă la echipe craiovenii ne-au interzis podiumul în schimb la individual Andrei Timoce de la CSM Satu Mare a luat trofeul. Au tras pentru Satu Mare Adrian Szilagyi, Andrei Timoce, Macska Adam, Balazs Szilagyi, Alex Oroian, Szep Marton, Nagy Lehel. Antrenori Csiszar Francisc, Simona Surducan, Pop Adrian și Nagy Lehel.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE