More

    Balcaniada de senioare, câștigată de România

    volei pe plaja

    După evoluția de acasă de la satelitul CEV, fetele de la CSM Satu Mare au zburat în Turcia pentru turneul din cadrul circuitului Balcanic de la Bursa.

    Iar fetele noastre au reușit o performanță deosebită pentru ele și pentru România. Au cucerit prima medalie de aur la senioare la Balcaniadă.

    Conduse cu 1-0 la seturi fetele antrenate de Adrian Pricop au revenit în fața perechii Karagkouni/Tsopoulou din Grecia și s-au impus cu 2-1 (16-21, 25-23, 15-12).

    ”Știam că vom reveni chiar la pauza dintre primele două seturi, ne-am spus că se poate. Am simțit că e ziua noastră și din acel moment a început meciul penru noi. Mă bucur că am câștigat acest turneu” a spus Adriana Matei, în vreme ce Vaida Beata a declarat la final că a rămas plăcut impresionată de reacția publicului. ” Chiar dacă nu eram din Turcia spectatorii ne-au împins efectiv de la spate. A contat mult și acest aspect pentru noi. E o victorie importantă”.

    Vaida și Matei vor pleca în China în această lună iar apoi au programat un cantonament în Australia unde vor participa și la câteva turnee .

    Din păcate s-ar putea ca acest titlu să fie ultimul pe care Vaida și Matei îl câștigă pentru CSM Satu Mare. Cele două jucătoare, singurele profesioniste din voleiul pe plajă din România, au câteva oferte greu de refuzat financiar vorbind de la cluburi din București, Timișoara și Constanța.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE