More

    VIDEO/FOTO. O sătmăreancă și trei minori, răniți într-un accident. Au ajuns la spital

    viseu1

    Politia oraşului Vişeu de Sus a fost sesizată ieri la ora 16:54, despre faptul ca pe DN 18, pe raza oraşului, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

    La faţa locului s-a constatat că o femeie de 41 ani, domiciliată în judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Vişeu de Jos, a efectuat virajul la stânga pentru a intra pe strada Botoaia din Vişeu de Sus, fără să se asigure suficient, moment în care a fost lovită în partea din stânga faţă, de către autoturismul care se afla în depăşire neregulamentară, peste marcajul longitudinal continuu. La volanul acestuia se afla o tânără de 19 ani din Bogdan Vodă. Autoturismul acesteia a fost proiectat într-un capăt de podeţ, din dreptul unui imobil.

    viseu2

    În urma impactului conducătoarea auto din Satu Mare, trei minori pasageri în autoturismul condus de aceasta şi o pasageră de 25 de ani, în celălalt autoturism au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, unde niciunul nu a necesitat internarea. Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

    Sursa: Vasiledale.ro

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE