More

    Proiectele Primăriei Valea Vinului

    În comuna Valea Vinului există proiecte în derulare sau planificate pentru a progresa semificativ localitatea. Finalizarea proietcului de alimentare cu apă pentru toate satele comunei este o prioritate pentru Primărie.

    Valea Vinului

    Primăria Valea Vinului este în etapa obținerii certificatului de urbanism pentru introducerea rețelei de apă în ultimele două sate din comună. “Am pregătit și depus documentația la Consiliul Județean pentru eliberarea certificatului de urbanism pentru alimentare cu apă la Măriuș și la Sâi și certificatul de urbanism pentru modernizarea și reabilitarea dispensarului. Urmează obținerea avizelor, care trebuie depuse la Ministerul Dezvoltării Regionale. Proiectul pentru alimentare cu apă în satele Măriuș și Sâi are o valoare de aproximativ 6.800.000 lei, iar valoarea modernizării și reabilitării dispensarului medical se ridică undeva la 845.000 lei. Pregătesc momentan recepția pentru drumul Valea Vinului – Mănăstirea Măriuș. Lucrările au fost așadar finalizate.” – a declarat Radu Cristea, primar Valea Vinului

    Primăria Valea Vinului se aliniază așadar primăriilor din județ care fac din evoluția localității un scop de maximă importanță mai ales din punct de vedere al infrastructurii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE