More

    Top Design Furniture, donație pentru o familie în nevoie

    „Doar cei ce s-au ajutat singuri știu cum să-i ajute pe alții.” spunea George Bernard Shaw. Top Design Furniture din Medieșu Aurit a adus zâmbetul pe buzele unei familii din Pomi, care au pierdut totul într-un incendiu, acesta răpindu-le și cel mai mic copil, o fetiță de doar 9 luni.

    O donație considerabilă

    În luna februarie, locuința familiei Miclăuș a fost distrusă în urma unui incendiu în care și-a pierdut viața mezina familiei de 9 luni. Pentru a ajuta familia Miclăuș, firma Top Design Furniture administrată de Mihaela Leiner, firmă producătoare de mobilier tapițat, cu sediul în Medieșu Aurit – a donat canapele pentru mobilarea întregii locuințe. Este un gest care dovedește că umanitatea nu a pierit din sufletele oamenilor, chiar dacă trăim vremuri complicate și cu multe provocări.

    Cuvinte de recunoștință

    Familia Miclăuș a primit cu bucurie fără margini acest ajutor, mai ales că tragedia nu s-a rezumat doar la pierderi materiale, incendiul curmându-i viața celui mai mic copil al familiei. Într-o asemenea circumstanță dureroasă, o mână întinsă este de valore inestimabilă, când o minte plină de gânduri și suferință poate nici nu știe de unde să înceapă sau unde să caute ajutor. “Nu știu cum aș putea eu să mulțumesc. Prin câte am trecut noi… Nu doresc la nimeni atâta suferință și așa necaz. Vă mulțumesc din suflet, împreună cu familia, la toți cei care au participat.” – a spus vizibil emoționată doamna Miclăuș

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE