More

    Ședință pe teme de fond funciar, azi la Prefectură

    Sala mică a Prefecturii județului Satu Mare a găzduit azi o ședință pe teme de fond funciar. Au fost dezbătute mai multe subiecte, printre care și problematica recunoașterii dreptului de proprietate.

    Pe ordinea de zi a ședinței de fond funciar de la Prefectură s-au regăsit și modificarea sau revocarea unor titluri de proprietate ori soluționarea unor contestații.

    “Avem comune care au adus mai multe dosare, printre care aș putea să menționez Cămârzana – de apreciat implicarea primarului de acolo. Avem și alte dosare din localități precum Tășnad, Beltiug, Livada. Se lucrează și acesta este un lucru bun. Pe ordinea de zi mai avem și subiectul legat de Comisia Locală de Fond Funciar Păulești, printre care și vestitul caz Demian.” – a declarat Cosmin Dorle – șef serviciu juridic în cadrul Prefecturii Satu Mare

    Ședința a propus soluționări pentru probleme legate de fondul funciar din mai multe zone ale județului, astfel ca dificultățile să poată fi elucidate într-o manieră cât mai rapidă și eficientă.

    La ședință au participat de asemenea prefectul județului Satu Mare, Darius Filip și subprefectul Alfater Tamas.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE