More

    FOTOGALERIE. Penny a deschis fără autorizație. Firma, amendată de Primărie

    Reprezentanții Penny Market au fost amendați de către Primăria Satu Mare pentru că a deschis magazinul de pe bulebardul Cloșca fără să aibă autorizațiue de funcționare.

    După cum se știe, supermarket-ul a fost inaugurat și deschis pentru public în dimineața zilei de 25 octombrie chiar dacă nu a avut autorizație din partea Primăriei Satu Mare. Situație în care, Primăria a aplicat magazinului o amendă în valoare de o mie de lei și le-a dat reprezentanților acestuia un termen de conformare.

    Mai grav este faptul că celor de la Penny le-a lipsit autorizațiile de mediu, respectiv cea de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și DSVSA.

    Între timp, cei de la Penny au obținut autorizația Sanitar-Veterinară, dar le lipsesc în continuare autorizațiile de mediu și cea de la pompieri, acesta fiind motivul pentru care nici la această oră supermarketul nu este autorizat.

    Cum magazinul este deschis, Primăria Satu Mare va aplica amenzi după amenzi până ce vor fi obșinute toate avizele și autorizațiile.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE