More

    Spectacole din plin la Târgul de Crăciun. Narcisa Suciu, cap de afiș

    Acest sfârșit de săptămână oferă sătmărenilor o serie de concerte, care mai de care mai atractive, care se vor desfășura pe scena amplasat în zona Târgului de Crăciun, în groapa din Pasajul Coposu.

    Astfel, astăzi, de la ora 16.00 va avea loc spectacolul copiilor de la Grădinița nr. 7; Spectacol pentru copii ”Fluturi albi de zăpadă” cu Caravana Anima; Concert cu Ansamblul Inedit.

    Mâine, 8 decembrie, de la ora 16.00, va avea loc spectacolul susținut de copiii de la Grădinița nr. 6. De la ora 18.00 va avea loc un Concert rock & roll, gospel susținut de Elvis Band Suba Attila & Soulfoul Band.

    Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 18.00 va avea loc un Concert blues cu formațiile Black River Blues Band și Transkloud. De la ora 19.00 va avea se va desfășura concertul folcloric/religios Kárpát Medencei Magyarok Zenéje – formațiile Misztral și Servet, care va avea loc la Filarmonica Dinu Lipatti.

    În fine, duminică, 10 decembrie, de la ora 18.00 va avea loc concertul de colinde susținut de artiștii Artiștii Roxana Gheorghiu, Loredana Morar și Cezar Petrovici. Capul de afiș al acestei seri va fi Narcisa Suciu & Band.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE