More

    Accidente grave în județ

    Cel puțin trei persoane au fost rănite în urma accidenteor produse la acest sfârșit de săptămână în județul Satu Mare. Doi sătmăreni au fost loviți în timp ce se aflau pe trecere, iar la Carei un altul a fost lovit în timp ce traversa aiurea.

    Luați din plin pe trecere

    Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați la data de 9 decembrie, în jurul orei 22:35, despre producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omenești. În fapt, un bărbat, de 60 de ani, din municipiul Satu Mare, pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor, a accidentat ușor doi pietoni, ambii de 40 de ani, din Satu Mare, care erau angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unuia dintre pietoni, respectiv vătămarea corporală gravă, a celuilalt. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

    Accidente produs în pragul comei alcoolice

    De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Poliție Rutiere Carei, au fost sesizați la data de 9 noiembrie, despre faptul că pe strada Constantin  Mile din municipiul Carei, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat, de 51 de ani, din Carei, a pătruns pe sensul de mers contrar, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Cămin. În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l, alcool pur în aerul expirat la bărbatul de 51 de ani, și negativ la celălalt. Vinovatul s- ales cu dosar penal.

    Accident rutier la Carei

    În aceeași zi, în jurul orei 19:45, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omenești. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat, de 45 de ani, din Carei,aflat la volanul unui autoturism, a accident un bărbat, de 48 de ani, din aceeași localitate, care s-a angajat în traversat străzii prin loc nepermis, fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE