More

    FOTOGALERIE. Iarnă autentică în unele zone din județ. 40 cm de zăpadă

    În unele zone ale județului Satu Mare iarna s-a instalat fără nicio problemă. Sunt zone în care stratul de omăt atinge și 40 de cm.

    Weekendul trecut, chiar dacă vremea le-a fost potrivnică, salvamontiștii sătmăreni și-au continuat programul de pregătire. Toate problemele de pe traseele turistice au fost semnalate și transmise prin comunicate drumeților și iubitorilor de munte!

    Grosimea stratului de zăpada la 1200m, Vf. Pietroasa era cca. 40cm.

    ”Din Poiana Boroș se putea urca chiar și la ski de tură, dar atenție la coborâre !!! zăpada este umedă și îngreunează manevrele. Pentru siguranță, în golul alpin, recomandăm viraje largi, iar la intrarea în pădure schiurile pe umar (pt evitarea accidentelor dar și deteriorarea schiurilor în pietrele de pe drum)”, atenționează salvamontiștii sătmăreni.

    Cu această ocazie au făcut și câteva fotografii la telescaunul și pârtia de schi de la Luna Șes.

    ”Totul arată foarte bine și suntem convinși că această investiție odată finalizată va înclude judetul SatuMare în clubul select al județelor care pun la dispoziția publicului larg facilități pentru practicarea intensivă a sporturilor de iarnă.
    Consiliului Judetean Satu Mare, Primăriei Negresti Oaș și firmei constructoare ACOMIN le dorim in continuare mult succes”, mai spun salvamontiștii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE