More

    FOTO. Această copilă are nevoie de ajutorul nostru. Vrea să trăiască

     

    Fiica soților Jurja din localitatea Amați a fost depistată în acest an că suferă de leucemie.  În prezent Cristina, în vârstă de 16 ani, este internată și tratată la un spital din Cluj Napoca, iar familia are nevoie de ajutorul nostru.

    Consiliul Județean Satu Mare a emis o hotărâre privind încadrarea Cristinei Jurja într-o categorie de persoane cu handicap care necesită protecție specială. Cu toate că a început să primească ajutor social de la Primăria Păulești, banii primiți (conform legii) nu sunt îndeajuns pentru a acoperi costurile.

    ”Vă scriu cu rugămintea de a mă îndruma ce ar trebui să facă familia Jurja pentru a primi sprijin în tratarea fetei? Este cineva care e dispus să ajute? Vă mulțumesc anticipat și sper să îmi puteți oferi un răspuns la întrebare! Cine dorește să ajute, mă poate contacta, voi face tot posibilul să ajut această familie!”, scria pe contul său de socializare Andreea Codruța Laszlo.

    Cei care vor să îi ofere Cristinei șansa de a trăi pot contribui

    CONT IN LEI
    IBAN: RO28BTRLRONCRT0427854901
    Banca: Transilvania
    Nume detinator: Jurja Emilia

    CONT IN EURO
    IBAN: RO75BTRLEURCRT0427854901
    Banca: Banca Transilvania
    Nume detinator: Jurja Emilia

    Persoană de contact: Mariana (mama) – 0751782982

    ”Adevarata caritate este dorința de a fi folositor celorlați fără a avea gândul de a primi o recompensă.” Emanuel Swedenborg

    ”Rog toți prietenii mei să de-a un Share să vadă cât mai multă lume. Mulțumesc!”, mai scrie Andreea Codruța.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE