More

    Pleacă diaspora! ”Stranierii” se indreapta spre locurile unde s-au stabilit

    Aglomerație  la punctele de trecere a frontierei de stat de la Petea și Urziceni. Potrivit aplicatiei Trafic Online a celor de la Poliția de Frontieră este cod rosu in 4 puncte la nivel național și anume:Petea,Urziceni,Valea lui Mihai și Nadlac .

    În Petea se așteaptă – potrivit Trafic Online – 150 de minute, și se lucrează pe patru artere de intrare și șase artere pe sensul de ieșire. În Urziceni se așteaptă circa 90 de minute, lucrându-se pe două artere de pe sensul de intrare, respectiv trei pe sensul de ieșire.

    Pe surse , se pare că timpii sunt mult mai mari, de câteva ore bune. Oamenii care locuiesc în Dorolț, Atea sau Petea sunt disperați, fiind nevoiți să parcurgă chiar și o oră pentru a ajunge la propriile domicilii, dacă vin din municipiul Satu Mare.Coada se pare ca se întinde pana la Hotelul Coral.

    Locuitorii din Dorilt  care locuiesc lângă șoseaua principală sunt pur și simplu blocați aceștia nu  pot intra sau ieși cu mașinile din  curți.

    Așadar daca nu sunteți obligații sa ieșiți din țara sau sa mergeți in Dorolt si Urziceni faceți tot posibilul sa evitați aceste locuri.Probabil de luni traficul din vămi va reveni la normal.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE