More

    Cursuri pentru copii talentați din județ

    Asociația Culturală Inedit 87 Nord deschide noul an școlar cu cursuri de muzică vocală, instrumentală și pictură. Se pot înscrie la cursuri copii și tineri începând cu vârsta de 6 ani.

    Luna august se încheie cu un bilanț frumos al activității Asociației Culturale Inedit 87 Nord Satu Mare. Dacă ar fi să prezentăm bilanțul pe tot anul 2018 până în momentul de față, probabil nu ne-ar ajunge o pagină de ziar. Astfel că vom trece în revistă doar lunile de vară.

    Înainte de toate, reamintim cititorilor noștri faptul că la Asociația Inedit 87 Nord, condusă de profesorul Sorin Berindei, copiii și tinerii din tot județul au posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod cât se poate de plăcut, studiind instrumente muzicale, învățând să cânte sau pictând.

    Vacanța de vară a fost plină de ieșiri, participări la evenimente organizate în județul nostru și în afara lui. Pe parcursul lunilor de vară, Trupa Inedit și Steluțele au susținut o serie de spectacole, pe placul unui public numeros. Trupa a evoluat pe scenă de Ziua orașului Satu Mare, grupurile vocale Steluțele Inedit, Stelele Inedit și Micile Stele au fost aplaudate la scenă deschisă de Ziua Copiilor, la final de an școlar Inedit a avut spectacole la Colegiile Naționale Mihai Eminescu și Ioan Slavici, iar mai apoi participări la diferite evenimente, amintind aici o activitate în Amați, recital în colaborare cu Centrul de Creație, Festivalul Berii de la Satu Mare, al Vinului din Beltiug, Ziua Cetății Ardud, recital în avanpremieră înainte de participarea la concursul din Vatra Dornei, de unde sătmărenii s-au întors cu șapte premii, plus premiul de excelență primit de profesorul Sorin Berindei, recital la Sulina.


    Zilele trecute, copiii s-au întors acasă din Târgu Mureș, unde au participat la o tabără muzicală bogată în activități de muzică vocală, instrumentală cu formatori. A fost o experiență plăcută de pe urma căreia s-au cules și se vor culege roade.

    Luna septembrie, porțile Asociației Culturale Inedit 87 Nord se deschid larg pentru un nou an școlar. Sunt așteptați să se înscrie în număr cât mai mare copii și tineri de la vârsta de 6 ani la cursurile de muzică vocală, instrumentală – chitară, pian și tobe, și la cursurile de pictură. Mai multe informații despre aceste cursuri se pot obține de la profesorul Sorin Berindei la numărul de telefon 0745.240.992. Cursurile au loc în incinta Liceului Constantin Brâncuși din Satu Mare (Liceul Forestier).

    Raluca Jofi

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE