More

    O nouă etapă fără probleme în fotbalul județean

    Comisia de disciplină din cadrul AJF Satu Mare a avut parte de o ședință liniștită marți după amiază.

    Meciurile din cadrul etapei a 2-a a ligii a 4-a și 1 a ligii a 5-a pare că s-au jucat într-un spirit de fair-play din moment ce pe masa comisiei au ajuns doar trei eliminări, și acelea venite în urma cumulului de cartonașe galbene.

    Doar la meciul Babța-Oar, scor 5-0, au apărut se pare mici dispute, dar nu pe teren, ci mai degrabă în zona băncilor de rezerve. Acum pentru a lămuri lucrurile și a da eventuale sancțiuni comisia i-a convocat pe delegații celor două echipe la sediul AJF.

    La jocul Viitorul Vetiş – Recolta Dorolţ a fost eliminat jucătorul EGRI NANDOR (Dorolţ) pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

    – La jocul Victoria Tiream – Stăruinţa Berveni a fost eliminat jucătorul VACARCS RICHARD (Berveni) pt. cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

    – La jocul Recolta Dorolţ II Dara – Codreana Homoroade a fost eliminat jucătorul LUP RADU (Homoroade) pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

    – Pentru evenimentele petrecute la jocul Voinţa Babţa – Someşul Oar invităm delegaţii ambelor echipe să participe la şedinţa din 18.09.2018, ora 16:00.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE