More

    Premii atractive la turneul de streetball de la Satu Mare

    După o vară în care streetballul a cucerit România și în care am avut parte de turnee în majoritatea orașelor mari, iată că a venit și rândul Sătmarului să organizeze un astfel de eveniment.

    Competiția de baschet 3×3 vine în parcarea AUCHAN la sfârșitul săptămânii viitoare și propune premii atractive, atât la masculin, cât și la feminin. Mai precis, echipa câștigătoare la masculin va încasa 1500 euro, iar la fete 1000 euro.

    Iată comunicatul postat de organizatori pe pagina de facebook a evenimentului:
    Sportul, mișcarea și energia sunt pasiunile tale cele mai mari? Întotdeauna ești primul care le propune prietenilor să participe la un meci 3 la 3 ? Suuuuper! Nu mai sta pe gânduri, ia-ți gașca și înscrie-te la cea mai mare competiție de #Streetball din orașul tău!

    Când? 21 – 22 septembrie
    Unde? Parcarea centrului comercial Aushopping Satu Mare (Str. Drumul Careiului, nr. 77-79 (316,29 km) 440187 Satu Mare)
    Unde se fac înscrierile ? Click aici pentru înscrieri – http://bit.ly/2CFRXFl sau aici -http://bit.ly/2p0yZzf
    Ce pot câștiga? Echipa câștigătoare ( masculin )- 1500 euro
    * Echipa câștigătoare ( feminin) – 1000 euro
    * Premiul se va acorda pentru fiecare categorie doar în situația în care se vor forma minim 8 echipe pentru această competiție. Grăbește-te să te înscrii alături de prietenii tăi!

    Află mai multe detalii despre cum s-a desfășurat această competiție la Sibiu – http://bit.ly/2N32DlX
    Participarea este gratuită! Înscrie-te alături de echipa preferată și vino să petreci alături de noi un weekend cu multăăă energie și curaj!

    Reamintim că în această vară echipa CSM Satu Mare a devenit vicecampioană națională la baschet 3×3. A fost prima ediție a Campionatului Național de 3×3.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE