More

    În căutarea primei victorii

    Unirea Tășnad a început cu trei remize în primele trei etape ale Ligii a 3-a. Trupa lui Cristi Popa nici n-a pierdut, dar nici n-a câștigat vreun meci, iar acum tășnădenii spun că a venit și momentul primei victorii. Adversarul e unul mai puțin cunoscut, e noua echipă din Târgu Mureș, un club MSE care se pare se vrea continuatorul mai cunoscutului ASA!

    ”Dacă în primul meci de acasă am întâlnit o echipă cu experiență în liga a 3-a, pe Sănătatea, și egalul oarecum la final ne-a mulțumit, acum cred că trebuie să intrăm încrezători în șansa noastră pe teren și să demonstrăm că suntem mai buni”, spune antrenorul Cristi Popa. Va lipsi la gazde doar accidentatul Bolba, în rest tot lotul e valid pentru partida ce se va juca sâmbătă la ora 17.

    Spectatorii sunt așteptați în număr cât mai mare la stadion mai ales că se anunță și o vreme excelentă în week- end în zonă.

    Unirea ar putea începe în formula: GORBE, PALINCEAC, VARGA, VADAN, PARNAU, SZEKELY, STANCIU, CUBAS, ANTON, CIUL, VINCZE D. Antrenori: Cristi Popa și Ovidiu Suciu.

    Etapa a 4-a
    Vineri, 14 septembrie
    CFR Cluj 2 – AFC Odorheiu Secuiesc
    Gaz Metan Mediaş 2 – Minaur Baia Mare
    Avântul Reghin – Sănătatea Cluj

    Sâmbătă, 15 septembrie
    ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Dej
    AFC Hărman – ACS Unu Fotbal Gloria
    Unirea Tăşnad – MSE Târgu Mureş
    Olimpic Cetate Râşnov – Sticla Arieşul Turda

    Duminică, 16 septembrie
    AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – CS Iernut

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE