More

    Încep înscrierile la Crosul Viilor XCO

    Crosul Viilor XCO este un concurs de ciclism montan care a prins rădăcini la Satu Mare. Organizat de CS Pro Racers Satu Mare, ediţia cu numărul 5 se va desfăşura tot într-o zi de sâmbătă, pe 29 septembrie. Locaţia este aceeaşi: Viile Satu Mare (ieşire spre Medişa).
    Vor fi două categorii, Race şi Family Race, iar înscrieri se pot face online pe www.proracers.ro.
    Participarea la concurs este permisă numai cu biciclete de tip mountain bike. Este obligatorie purtarea căştii de protecţie atât în timpul antrenamentelor cât şi pe durata competiţiei, iar participanţii trebuie să fie într-o stare bună de sănătate. Regulamentul poate fi consultat pe site-ul menţionat mai sus.
    Participarea la această competiţie se face pe propria răspundere, prin completarea şi semnarea Formularului de înscriere, pe baza actului de identitate. Semnarea Formularului de înscriere confirmă citirea, înţelegerea şi acceptarea Regulamentului competiţiei de ciclism montan “Crosul Viilor Satu Mare XCO”. Persoanele care nu au implinit 18 ani se pot inscrie numai cu acordul unui parinte (tutore legal).
    La Family Race, categorie unică, se pot înscrie familii cu minim un copil având vârsta cuprinsă între 5-13 ani şi unul sau ambii părinţi. Traseul va fi unul simplificat, fără porţiuni tehnice.
    XCO Race se desfăşoară atât la masculin cât şi feminin, la următoarele categorii de vârstă: 14-17 ani, 18-29 ani, 30-39 ani şi +40 ani. Vor fi premiaţi primii 3 concurenţi de la fiecare categorie.
    Taxa de înscriere se poate achita cash la locaţiile partenerilor, prin virament bancar sau online. Primii 100 participanţi înscrişi vor primi pachet de înscriere. Concursul se va desfăşura pe un traseu accidentat (drumuri forestiere, poteci), într-o zonă împădurită, fără asfalt. Secţiunile tehnice vor fi semnalizate corespunzător. Pe traseu va fi un punct de alimentare şi un punct de asistenţă tehnică, în zona de Start/ Finish.
    Alte informaţii şi detalii din regulament găsiţi pe www.proracers.ro.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE