More

    Camerunezul care a “dublat” actori celebri în filmele turnate în România

    Rene Ngo (43 de ani) este un camerunez simpatic şi foarte prietenos cu care am avut ocazia să mă întâlnesc în Satu Mare. Din vorbă în vorbă am aflat lucruri foarte interesante despre el, motiv pentru care i-am propus un scurt interviu, iar ce a ieşit vă voi dezvălui în rândurile de mai jos.

    Rep.- În primul rând, cu ce treburi pe la Satu Mare?
    R.N. – Am venit cu iubita mea care este sătmăreancă şi care a insistat foarte mult să vin să-i cunosc locurile natale. Am găsit aici locuri frumoase şi oameni foarte prietenoşi.

    Rep. – Eşti pentru prima oară în România?
    R.N. – Nu, în România am venit pentru prima dată în 2005, unde m-am stabilit până în 2011. Au fost şase ani foarte frumoşi în viaţa mea.


    Rep. – Spune –ne câteva cuvinte despre tine.
    R.N. – M-am născut în Douala, Camerun, iar de la cinci ani, împreună cu familia, ne-am mutat în Franţa, în Le Mans. Aici, în Hexagon, m-am împrietenit cu un ţigan român simpatic care mi-a propus la un moment dat să vin cu el în România să-mi arate Bucureştiul, zis şi Micul Paris. Am acceptat iar ce a urmat a fost o adevărată aventură pentru mine.

    Rep. – Despre ce este vorba?
    R.N. – În Bucureşti am cunoscut-o pe Adriana Agostini, un designer celebru şi care între timp mi-a devenit o prietenă foarte bună, ea fiind ceea care m-a introdus în lumea mondenă a Bucureştiului. Cum deja eram familiarizat cu cascadoriile încă din Franţa am avut şansa să fac cascade în filmele lui Wesley Snipes ( 7 Second) şi Jean Claude Van Damme ( Weapon), ambele filme turnate în România. În 2011 am fost cooptat în filmul „Rusty Steel” în regia lui Ion Ionescu, un film de aventuri, unde am jucat rolul lui Rene.


    Rep. – În afară de filme ai mai făcut şi altceva în România?
    R.N. – Da, am jucat fotbal la echipe din eşalonul trei şi chiar am făcut parte din Echipa Naţională a Artiştilor, şi asta deoarece aici în România am cântat şi am colaborat cu Marius Moga, Puya şi Şişu. Chiar am scos un album de muzică hip hop, intitulat „Versatil”. De asemenea am activat într-o companie de cascadori, intitulată „Action Team”, cu care am fost invitaţi pe la diferite televiziuni unde am făcut tot felul de show-uri.

    Rep. – Momentan cu ce te ocupi?
    R.N. – La sfârşitul lui 2011 am părăsit România şi m-am mutat la Londra. Aici am antrenat la diferite academii de fotbal pentru copii, unde i-am avut, printre mulţi alţii, ca şi învăţăcei pe copiii Madonnei şi a lui David Guetta. Am jucat în diferite spoturi publicitare, am fost bodyguard-ul personal a câtorva bogătani din Londra iar mai nou sunt personal trainer la o mare sală de fitness.

    Nicolae Ghişan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE