More

    Amical cu o echipă de FIBA Cup

    Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor susține vineri după amiază primul meci de pregătire din această toamnă. Trupa antrenată de Marius Dobă și Octavian Boian va întâlni pe DVTK Miskolc de la ora 18 în sala LPS.

    Vicecampioanele României și-au reluat pregătirile la începutul lunii septembrie iar sezonul oficial va începe practic săptămâna viitoare cu dubla cu Rapid București din Cupa României. Amicalul se anunță unul interesant dacă ținem cont că formația din Miskolc e una care participă constant în FIBA Europe Cup. Sezonul trecut, DVTK a terminat pe cinci în prima ligă din Ungaria după ce a cedat în sferturi , 1-2 cu ZTE.

    Echipa din Miskolc are jucate deja două partide de verificare cu Ruzomberok din Slovacia. Iar cele două echipe și-au împărțit victoriile.83-76 pentru Miskolc și 68-61 pentru Ruzomberok.

    Este practic primul contact cu suporterii sătmăreni pentru jucătoarele transferate în această vară la CSM. Din lotul de anul trecut au rămas Andra Mandache, Andrea Olah, Alexandra Uiuiu, Andreea Lazăr, Brittany Denson, Kristina Baltic, Anamaria Kadar, Diana Moldoveanu iar ca noutăți le avem pe Andreea Huțanu ( ex Sepsi), Matea Tavic ( ex Arad), Adina Pop și D lesha Lloyd 9 ex Timișoara) și Promise Amukamara ( ex Alexandria). Cu mențiunea că Amukamara nu a ajuns încă la Satu Mare fiind convocată la naționala Nigeriei pentru Campionatul Mondial din Spania ce va începe pe 22 septembrie.

    Meciul va fi condus de o brigadă divizionară de arbitri formată din Andras Mate Stretea și Octavian Goina ( ambii Oradea) și Narcis Dan (Satu Mare).

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE