More

    Iau nou-promovatele la rând

    Unirea Tășnad joacă azi la Bistrița pe terenul Gloriei și întâlnește practic a treia nou-promovată la rând în acest debut de campionat.

    După 1-1 la Turda, 4-1 acasă cu Târgu Mureș, acum tășnădenii speră să scoată un nou rezultat pozitiv și la Bistrița și să rămână alături de liderul Minaur și de CFR II Cluj neînvinse în serie.
    ”Am spart gheața cu victoria de sâmbătă cu Mureșul, acum mergem oarecum mai liniștiți la Bistrița. Așa cum am declarat la începutul campionatului, tot ce ne dorim e să câștigăm cât mai multe meciuri , să ne facem jocul nostru și în aceste condiții sigur vom fi mereu în partea superioară a clasamentului. Au o echipă arțăgoasă care îmbină tinerețea cu experiența. Vin după două victorii, așa că nu trebuie subestimați”, crede antrenorul Cristi Popa.

    Legat de aceste prime patru etape din seria a 5-a, tehnicianul tășnădenilor nu pare surprins de faptul că Minaur e lider.

    ”Toată lumea vede pe Csikszereda favorită, dar și Minaur are echipă bună, bătăioasă, greu de bătut. Am jucat cu ei și amicale și-n cupă și am văzut ce pot. Dar campionatul e lung și pot apărea surprize” mai spune Popa.

    Unirea pleacă azi spre Bistrița fără Bolba și Vădan în lot. Cei doi sunt accidentați și nu pot evolua pe stadionul Jean Pădureanu.

    Legat de Gloria , echipa a câștigat etapa trecută la Hărman iar antrenorul Matei crede că
    ” echipa e pe drumul cel bun!”.

    L-ar vrea pe Sânmărtean
    În presa bistrițeană a apărut o știre legată de o posibilă întoarcere acasă a magicianului Lucian Sânmărtean.

    ”Sigur că aș putea duce un meci de Liga a treia. Foarte interesantă ideea, nu știu, vedem. Va fi foarte greu. Odată ce am zis stop, creierul meu s-a setat așa. Chiar dacă fizicul mai duce, odată ce creierul a zis stop, e destul de greu”, a spus printre altele Lucian Sânmărtean, care n-a exclus de tot ideea unei reveniri.

    În favoarea acestei idei e și relația foarte bună pe care Sânmărtean a avut-o mereu cu Ioan Horoba, președintele Gloriei de azi. Chiar dacă a acceptat funcția de director sportiv al loturilor de juniori din cadrul FRF, n-ar fi exclus să-l vedem din nou în echipamentul de fotbal.

    Partida Gloria Bistrița-Unirea Tășnad va începe la ora 17 și va fi arbitrată de Szekely Zoltan (Baia Mare) la centru, Antal Csaba – Cluj și Georgiu Ioan Claudiu – Dej, la cele două margini.
    Observator Suhan Grigore (Suceava )

    Vineri, 21 septembrie
    Sănătatea Cluj – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc
    Sticla Arieşul Turda – Avântul Reghin
    MSE Târgu Mureş – Olimpic Cetate Râşnov
    ACS Unu Fotbal Gloria – Unirea Tăşnad
    Unirea Dej – Gaz Metan Mediaş 2
    AFC Odorheiu Secuiesc – ACS Fotbal Comuna Recea
    Sâmbătă, 22 septembrie
    Minaur Baia Mare – AFC Hărman CS Iernut – CFR Cluj 2

    Clasament
    1.Minaur Baia Mare 10
    2. Csiks.Miercurea Ciuc 9
    3.Comuna Recea 9
    4.Sănătatea Cluj 7
    5.Avântul Reghin 7
    6.Unirea Tăşnad 6
    ………………………………………………..

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE