More

    OPORTUNITATE. Cursuri gratuite pentru cei mici la Palatul Copiilor

    Directorul de la Palatul Copiilor Satu Mare, Gabriela Urs, a explicat pentru GNV ce oportunități există la instituția pe care o conduce, mai ales că aceste oportunități – niște cursuri în fond – sunt gratuite pentru elevi.

    Luni, 1 Octombrie 2018 de la ora 12.00 va avea loc Ziua Porților Deschise la sediul Palatului Copiilor situat pe B-dul Train nr.20 din Satu Mare .Clădirea unde copiii își vor desfășura activitățile este proaspăt reabilitată. Părinții și elevii pot merge să vadă cercurile, profesorii vor fi și ei prezenți acolo.

    “Până acum s-au înscris foarte mulți copii însă așteptăm să se înscrie și mai mulți.” a spus Gabriela Urs.

    Cercurile care se desfășoară la palatul copiilor sunt de: Design ambiental ,arte textile, desen pictură,aero modele,grafică pe calculator-foto, civilizație și cultură, chimie, ecologie, carting, pian, muzică folk și canto, instrumente, dans sportiv, balet și ansamblul de muzică populară unde se poate face vioară, acordeon și dans popular deaemnea.Toate aceste cursuri sunt gratuite iar vârsta de înscriere este de la 3 la 19 ani.

    “La noi cursurile se fac dupamasa, zilnic de la ora 13.00 chiar și sâmbăta, iar dacă sunt copii care au cursuri după amiză și vor să frecventeze cursurile, sunt profesori care vin și dimineața, dacă se formează grupă. Numărul copiiilor care sunt atrași de aceste activități extrașcolare a crescut foarte mult în ultima perioadă, mai ales de când clădirea a fost renovată. 1600 copii din Satu Mare, si din structurile Negrești și Tășnad (aici există trei cercuri) frecventează anual cercurile de la Clubul elevilor “ a mai precizat Directorul de la Palatul Copiilor Satu Mare

    Sunt așteptați la Palatul Copiilor așadar toți elevii care doresc să se dezvolte în diferite domenii ale artei. Partea extraordinară este că merită să încerce, să fie curajoși, mai ales că de pierdut nu au nici ei și nici părinții lor absolut nimic – pentru că totul este gratuit.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE