More

    Bărbat DISPĂRUT de o SĂPTĂMÂNĂ, găsit MORT la Cidreag. Decesul este considerat SUSPECT

     

    suspect

    După ce a fost dat dispărut de mai multe zile, cadavrul unui bărbat a fost găsit în localitatea Cidreag. Sătenii au sunat la 112 şi au cerut ajutor de urgenţă. Primii care au ajuns la locul solicitării au fost angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare. Dat fiind faptul că în cauză s-au stabilit circumstanţele unei posibile morţi suspecte, ambulanţierii au solicitat intervenţia specialiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare.

    Specialiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare au fost solicitaţi să intervină duminică pe raza localităţii Cidreag, acolo unde sătenii au descorit cadavrul unui bărbat.

    “În data de 31.01.2016, ora 12.17, Ambulanţa Satu Mare este solicitată în localitatea Cidreag pentru o moarte suspectă. Echipajul cu medic ajuns la faţa locului a stabilit că este vorba despre o persoană de sex masculin, de 47 de ani, decedata de câteva zile”, se arată în comunicatul de presă remis de către Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

    Ajunşi la faţa locului, specialiştii din cadrul SJA Satu Mare au fost informaţi de către familia decedatului că acesta ar fi dispărut de acasă de mai bine de o săptămână. Mai mult, acesta ar fi suferit şi de afecţiuni psihice cronice. În lumina acestor informaţii, ambulanţierii au solicitat imediat prezenţa unui echipaj de specialitate din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

    “Din afirmaţiile familiei, pacientul era cunoscut cu patologie psihiatrică şi era dispărut de la domiciliu de circa 7-8 zile. Date fiind condiţiile suspecte de producere a decesului a fost alertat şi un echipaj de Poliţie”, se mai arată în sursa citată.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE