More

    Clasic sau sofisticat, la Art Grand Marriage

    art

    Cuplurile care se pregătesc pentru marele eveniment pot găsi la mall-ul din municipiul reşedinţă de judeţ toate serviciile de care au nevoie pentru o nuntă … ca-n povești.

    De toate pentru toţi
    Fie că preferă stilul clasic, fie că sunt adepții unor trand-uri mai nonconformiste, viitorii însurăței au la dispoziție o ofertă variată iar niciun capitol nu e mai bine acoperit decât cel al rochiilor de mirească și a costumelor de mire. Saloanele în principal oferă creațiile care au făcut furori și în occident adică rochii de tip princess sau sirenă, simple sau cu multă dantelă. Pentru cuplurile cu mai mult spirit de aventură , designerii de la Creation de Mode au venit cu propuneri mai îndrăznețe care vor să readucă în prim plan rochiile alcătuite din două piese, adică fustă și corset. “ Am venit cu acest concept tocmai pentru că ne dorim să venim cu ceva nou. Avem și o colaborare nouă cu creatorul Ciprian Cristian, creatorul papioanelor din lemn. “ a declarat designerul Cosmin Mureșan. În ceea ce privește croiala rochiilor, creatorul a adăugat că chiar dacă în continuare susține ideea unor rochii de mireasă scurte “ avem și rochii calsice, de tipul princess sau sirenă și rochii cu drapaje grecești” adică modele cele mai căutate de viitoarele mirese.

    Cofetarii, la mare înălţime
    Nu doar saloanele de rochii de mireasă și creatorii de modă au oferte de nerefuzat pentru viitoarele soții. Cofetarii au pregătit pentru ediția din acest an produse de patiserie sofisticate. Iar pentru ca nunta să fie memorabilă, puteți încerca un foc de artificii care garantat va face senzație. Inginerul Alexandru Stanciu oferă spectacole pirotehnice pentru marele eveniment și spune că show-ul de lumini cu siguranță va fi cel mai apreciat moment al serii. Chiar dacă costurile sunt mai ridicate, cu toate astea , un foc de artificii care să încununeze seara perfectă , va transforma nunta într-un moment de neuitat nu doar pentru miri ci și pentru invitați. “ un foc de artificii nu drează mult, artificiile au o chestier interesantă, timpul în care funzționează ele se dilate, dacă cineve spune că a văzut artificii de 10 minute, 15 minute, ele poate au durat doar 3 minute, acesta este farmecul lor.” a declarat inginerul Alexandru Stanciu.

    Tombolă cu surprize
    Târgul de nunți Art Grand Marriage se află la ce-a de-a opta ediție și în acest an, vizitatorii au șansa de a câștiga o pereche de verighete, dacă participă la tombola organizată duminică. “Este o bucurie să putem continua această tradiție și acest eveniment, care este mult așteptat de către sătmăreni. Avem peste 30 de expozanți care își prezintă deja ofertele , pe o suprafață de aproximativ 1000 de metri pătrați”. Pentru domnișoare va fi organizat sâmbătă un eveniment special, o paradă a rochiilor de mireasă la care vor participa mai multe saloane și designeri cu cele mai noi creații vestimentare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE