More

    Oferte bogate de “Valentine’s day” în Satu Mare

    valentines1-(2)

    Toți îndrăgostiții o așteaptă! Este vorba despre acea zi din an în care îți arăți dragostea într-un mod diferit. Pentru a petrece o seară de vis alături de persoana iubită, secretul este alegerea locației care vi se potrivește. Localurile din Satu Mare îți pun la dispoziție o gamă vastă de oferte menite să facă față oricărei preferințe.

    Pentru melomani
    Pentru iubitorii de muzică live, un restaurant care va oferi sătmărenilor îndrăgostiți o petrecere tematică de Valentine’s Day este Promena. În data de 14 februarie, vor întreține atmosfera formațiile Sincron și Talentum, iar prețul unui meniu este de 60 de lei.

    Pentru cuplurile dinamice
    Coco Cafe & Lounge este alegerea perfectă pentru un cuplu dinamic, doi îndrăgostiți care împărtășesc dorința pentru distracție. Sâmbătă seara, în data de 13 februarie, începând cu ora 21:00, Coco organizează “Valentine’s night”.

    O alegere avantajoasă pentru un cuplu pretențios este Select Club. În seara de 13 februarie, începând cu ora 18:00, Select Club va pune la dispoziția îndrăgostiților trei meniuri diferite pentru a satisface toate gusturile, prețul meniului încadrându-se între 59 și 69 de lei. Atmosfera va fi întreținută de DJ Soso iar cupa de șampanie va fi gratuită.

    Şi în varianta spa
    Dacă faceți parte din acea categorie de cupluri care iubește liniștea, răsfățul și relaxarea, cu siguranță veți alege să vă petreceți Valentine’s Day la Aquastar. În data de 13, respectiv 14 februarie, Aquastar vă pune la dispoziție pachete romantice care includ: masaj relaxant de cuplu cu aromoterapie, baie de spumă, cină romantică cu şampanie, intrări la piscină si saună. Prețul pachetelor variază în funcție de alegeri, între 110 și 220 de lei. Este o zi despre gesturi speciale, surprize neașteptate și iubire împărtășită. Dragi domni, nu uitați să impresionați cu o floare.

    Larisa Ignat

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE