More

    Victoria, într-un minicantonament la Carei

    nyeki

    Victoria Carei a fost cu siguranță una dintre surprizele plăcute ale turului de campionat în Liga a 4-a de elită.

    În calitate de noupromovată , cu un lot format în mare măsură din juniori născuți în 1997, Victoria părea victimă sigură . Doar că prin muncă multă și cu ambiție juniorii Careiului au strâns sub comanda lui Răzvan Nintaș 16 puncte din cinci victorii , un egal și șase înfrângeri.

    Victoria și-a reluat de o lună pregătirile pentru sezonul de primăvară iar în această săptămână echipa e într-un minicantonament pe plan local.

    ”Puteam merge și la Ocna Șugatag dar am ales să rămânem acasă deoarece avem condiții bune aici. E terenul bun de antrenament, avem sala de forță iar recuperare avem la ștrand. ” ne-a spus antrenorul Răzvan Nintaș care se declara mulțumit de parcursul echipei în toamnă.

    ”Am pornit cu ceva emoții mai ales că 95% dintre jucătorii din lot erau debutanți în elite. Dar încet am crescut în valoare, am căpătat experiență și eu cred că am făcut o figură frumoasă. Dacă vom avea răbdare cu acești copii în viitorul apropiat vom avea din nou o echipă puternică de seniori la Victoria Carei” a mai spus Nintaș.

    Lotul echipei nu va suferi mari modificări în această iarnă. La echipă a venit mijlocașul Raul Ritli care s-a și integrat deja în program.

    Victoria a disputat deja și patru meciuri amicale : 0-1 la Budapesta cu Ferencvaros U 19, 2-2 la Carei cu juniorii A de la Olimpia Satu Mare, 4-4 la Tășnad cu Unirea și 1-1 acasă cu Unirea Valea lui Mihai.

    Mark Nyeki, de la Carei la seniorii lui Ferencvaros
    Victoria Carei are o colaborare excelentă cu Ferencvaros Budapesta. În vara trecută de la Carei a ajuns la Fradi juniorul Nyeki Mark. Puștiul născut în 1999 a impresionat prin evoluțiile lui la echipa de juniori și a fost cooptat deja în lotul seniorilor pregătit de neamțul Thomas Doll.

    “Păcat că aici nu l-a băgat nimeni în seamă. Acum a semnat deja contract de profesionist cu Ferencvaros și e component al Naționalei Ungariei U 17”, ne-a spus antrenorul careienilor, Răzvan Nintaș.

    Careianul Nyeki a debutat la prima echipă a lui Fradi chiar anul trecut în finala Cupei Ligii câștigată de budapestani cu 2-1 în fața celor de la Debrecen.

    Antrenorul lui Ferencvaros, fostul internațional german Thomas Doll, s-a declarat și în această iarnă extrem de mulțumit de evoluția lui Nyeki. ”Sunt extrem de încântat de evoluția tinerilor și în special a lui Nyeki și Dragoner și trebuie să le dăm încredere și cât mai multe minute să joace alături de seniori”, a declarat Doll după succesul 2-1 de sâmbătă cu o echipă de liga a 2-a.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE