More

    Mihai Sabău: “Sunt mulțumit de atitudinea echipei”

    sighet

    Liderul ligii a 4-a de elită, Recolta Dorolț, a disputat joi primul amical din această iarnă. A fost și primul meci după instalarea pe banca tehnică a echipei a profesorului Mihai Sabău de la LPS Satu Mare.

    Recolta a pierdut jocul cu CSM Sighet, 0-2, dar echipa de liga a 3-a s-a impus abia în partea a doua prin golurile marcate de frații Lemac, Denis și Brian, și ei trecuți prin fotbalul sătmărean.

    După acest amical, profesorul Mihai Sabău s-a declarat mulțumit de evoluția echipei mai ales de atitudinea pozitivă arătată de jucători.

    ”M-a interesat să am un joc bun, să văd cum stau jucătorii mei în această perioadă a pregătirii. Din fericire am văzut o dăruire totală din partea noastră. În primele 45 de minute sighetenii nu au avut ocazii și pot spune că dacă eram ceva mai atenți poate reușeam noi să înscriem .” a spus Mihai Sabău care din minutul 60 a introdus în poarta Recoltei un junior din 98 , pe Rapolti Robi.

    ”Au fost mici greșeli din partea noastră în partea secundă taxate de jucătorii experimentați de la Sighet. S-a văzut până la urmă diferența dintre o echipă de iga a 4 a elite și una de liga a 3-a cu pretenții de promovare și care în iarna asta a adus 12 jucători noi din care șapte cu prezențe în prima ligă” a mai spus Mihai Sabău.

    Pentru Recolta Dorolț urmează un nou meci amical, miercuri de la ora 15,30 cu Csenger iar apoi vineri echipa va participa la un turneu la Eger , iar pe 24 februarie e programat un nou test cu cei de la FC Zalău.

    Recolta Dorolț- Oşan – Mester Sándor, Mándi Attila, Gandea Igor, Mester Nándor, Jakel Dániel, Giurgiuman Lucian, Simon Angelo, Ionescu Flaviu, Socaciu Radu, Ciprian Lauruc. Au mai jucat: Rapolti Róbert – Grishaber Bogdan, Pál Adám, Végh János, Merce Alin . Nu au putut evolua din cauza unor accidentări, Socaciu Ovidiu şi Bob Eduard iar Daniel Pop a lipsit şi el din cauza unor probleme personale.

    Altfel, echipa de juniori C a Olimpiei, pregătită de Mihai Sabău a avut parte în vacanța intersemestrială de un cantonament la Valea Măriei.

    ”Echipa e pe locul doi în campionat însă băieții sunt cu un an mai mici decât adversarii lor. E o echipă de perspectivă , cu muncă și răbdare vor veni și rezultatele. Sunt condiții foarte bune de antrenament și cazare.” a amintit prof. Sabău.

    Lotul Olimpiei: Cadar Alex, Oros Alexandru, Rusu Timotei, Aspru Razvan, Chis Antonio, Batin Denis, Bura Adrian, Ziman Raul, Mare Marian, Zaha Emanuel, Mandrut Leonardo, Sebestin Roland, David Carlos, Fedorca Michel, Ori Patrik, Ciocan Robert, Maris Darian, Morar Emanuel.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE