More

    Victorie în ultima secundă

    pineau

    Echipa HCM Baia Mare a facut un pas urias spre sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin dupa victoria obtinuta, duminica, in deplasare cu Fleury din Franta.

    Baimarencele au castigat, cu 18-17, cu un gol marcat in ultima secunda prin Alison Pineau, aceasta dupa ce Fleury a avut atacul si a ratat la 17-17, cu 52 de secunde ramase pana la final.

    Baia Mare si-a facut meciul greu si a preluat conducerea pentru prima data in partea secunda. Cu trei goluri la rand, vicecampioana Romaniei izbutea sa intoarca rezultatul de la 13-14 in minutul 52.

    Au urmat trei atacuri consecutive ratate de HCM si Fleury a revenit la conducere pe tabela, scor 17-16, cu doua minute ramase pana la final.

    Ultimele zeci de secunde au fost extrem de tensionate, dar pana la urma HCM a obtinut o victorie prin care se mentine in cursa pentru sferturi.

    Cu acest al patrulea succes consecutiv, HCM Baia Mare ocupa locul patru in prima grupa principala, cu 8 puncte, dupa Rostov Don (15 puncte), Ferencvaros (10) si Larvik (8).

    Pe 19 februarie, in penultima etapa, HCM Baia Mare primeste vizita codasei Thuringer (1 punct).

    Paula Ungureanu a avut o noua evolutie incantatoare in poarta, reusind sa pareze si trei aruncari de la 7 metri care in final au cantarit decisiv in economia rezultatului final.

    Rezultate: FTC-Rostov 29-29, Thuringer-Larvik 20-28, Buducnost-Gyor 25-22.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE