More

    Foștii olimpiști Roatiș și Cadar au ajuns la Unirea Tășnad

    cadar

    Unirea Tășnad a reușit două transferuri importante în această iarnă. Echipa ce a terminat pe locul cinci turul din Liga a 4-a elite a reușit să-i convingă pe foștii olimpiști Roatiș și Cadar să se alăture proiectului.

    ”Ne-am gândit la cei doi imediat după ce antrenorii Olimpiei au definitivat lotul și au anunțat că renunță la serviciile lor. Roatiș și Cadar sunt doi tineri extrem de talentați care cu siguranță la acest nivel vor face diferența” ne-a spus antrenorul tășnădenilor, Bogdan Moise. Acesta recunoaște că din vară de la cooptarea lui Marius Bălău în lot s-au schimbat multe.

    ”Nu neapărat la lot. Unde în afară de Bălău a mai apărut doar Alex Laza față de anul trecut când echipa a terminat pe ultimul loc. E vorba de atitudine, de atmosfera, de modul în care abordăm fiecare joc. E altceva. Iar acest lucru se vede și în jurul echipei. Vin oameni la meciuri pe care nu i-am mai văzut de mult timp la teren. Sper să o ținem pe aceeași linie cu rezultatele și, de ce nu să terminăm între primele patru dacă se poate anul acesta” a mai spus antrenorul Unirii Tășnad.

    Legat de programul din această iarnă, echipa a început de trei săptămâni pregătirile și a disputat trei partide de verificare. 4-4 cu Victoria Carei, 4-2 cu Olimpia juniori A și 1-2 la Valea lui Mihai.

    ” Echipa nu va pleca în cantonament deoarece nu îi putem strânge pe toți în aceeași perioadă. Sunt mulți care lucrează, alții sunt studenți. Facem două –trei antrenamente pe săptămână plus un meci amical în fiecare sâmbătă. ” a mai completat Bogdan Moise care ține să mulțumească Primăriei pentru ajutor și celor trei firme care îi sprijină. Plus prietenilor care le sunt mereu aproape.

    Până la primul meci oficial al anului de pe 19 martie cu liderul Recolta Dorolț, cei din Tășnad mai au programate jocuri amicale cu Victoria Carei, Olimpia juniori și cu Unirea Valea lui Mihai.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE