More

    Val de tâlhării comise asupra bătrânilor

    talhar

    După ce poliţiştii au identificat şi prins patru tineri bănuiţi că ar fi comis o tâlhărie asupra unui bătrân de 87 de ani din localitatea Nadișu Hododului, o altă bătrână, în vârstă de 78 de ani, din localitatea Vama a căzut victima unor tâlhari. Şi de această dată, autorii au fost prinşi şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

    Tâlharii nu au găsit nimic
    Concret, sâmbătă, la orele 12.18, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112 de către o tânără din Negreşti Oaş despre faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa lui M. A., de 78 ani, domiciliată în comuna Vama, în scop de jaf.
    Ajunşi la faţa locului, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Negreşti Oaş au stabilit că în cursul nopţii de 12/13 februarie, două persoane necunoscute au intrat prin efracţie în locuinţa victimei, i-au aplicat acesteia mai multe lovituri şi i-au răvăşit camera, cu intenţia clară de a-i găsi şi sustrage eventualele bunuri şi obiecte de valoare. Întrucât nu au găsit nimic din ce îi interesa, au părăsit locuinţa fără a lua cu ei vreun bun.

    Suspecţii, doi tineri
    Poliţiştii au continuat cercetările sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş, reuşind în scurt timp să identifice principalii bănuiţi, ca fiind Daniel B., de 18 ani, şi Dumitru M., de 30 de ani, ambii din Vama. Ca urmare a prezentării acestora de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Negreşti Oaş a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând ca cercetările să continue sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

    Bogdan Tulbure

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE