More

    Cine ține cheia?

    caricatura-alegeri

    Chiar dacă ne place sau nu, ne deranjează ori din contră ne amuză, nu putem ignora că a început campania electorală… Sigur, oficial candidații au la dispoziție o lună înaintea alegerilor ca să ne vrăjească să ne convingă și să ne asigure că merită să punem ștampila, doar că în realitate lucrurile stau altfel.

    Pe paginile de socializare a început deja bătălia. Postacii, că mai nou așa văd că se numesc activiștii de partid, cel puțin cei virtuali , vin cu argumente, articole, fotografii despre cât de măreți sunt oamenii lor din partid și cât de neîndemânatici sunt adversarii. Câte n-au făcut contracandidații și cum o să curgă lapte și miere pe ulița noastră dacă îl alegem pe a lor.

    Și dacă online pare mai simplu, au apărut se pare și-n rândul membrilor simpli, neracordați încă sistemelor ce țin de internet și gadgeturi, îndemnuri din partea șefilor. Ca până în luna mai de la cel mai mare candidat până la simplu membru din cel mai îndepărtat cătun să aibă acces la internet și să-și facă o căsuță electronică. Pentru o mai bună comunicare între colegii de partid… Până aici totul e în regulă, da’ ce te faci că sunt multe antitalente într-ale computerelor și s-ar putea să ne trezim că revine în prim-plan celebra întrebare… “Păi bine șefu, și cine ține cheia? Care cheie? Păi de la căsuța… electronică!!!”. Chiar așa… Nu-i așa că va fi distractiv până pe 5 iunie?

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE