More

    Olimpia, alături de copiii defavorizați din Satu Mare

    Copii-Olimpia-Sebastian-Rat-640x360

    Clubul Olimpia Satu Mare este alături de copiii defavorizați din județul Satu Mare. Astfel, în cadrul unei acțiuni caritabile, antrenorul sătmărean Sebastian Raț alături de grupele de juniori 2005 și 2006 de la Centrul de Copii și Juniori Olimpia Satu Mare pe care le coordonează, vor face o vizită la Casa de copii Theodora din Noroieni. Sebastian Raț și micuții galben-albaștri s-au interesat de destinele celor 11 copii care sunt în grija acestei case de copii și au hotărât să le facă o surpriză.

    “Ne-am interesat de soarta și nevoile acestor copii și am hotărât să îi ajutăm. Din cele discutate cu administratorul acestei case de copii, am înțeles că aici sunt cazați 11 copii cu vârste între 10 și 17 ani. Au mare nevoie de papuci și șosete, așa că noi am decis să le duce câte ceva și să petrecem puțin timp cu ei. Vom avea pachete care vor conține papuci, șosete, dulciuri, sucuri și câte un tricoul galben cu sigla Olimpia. Le vom duce și un tort cu sigla Olimpia, din care vor gusta și copii de la Casa de Copii Theodora, cât și cei de la cele două grupe ale mele. Le vom dona și mingile câștigate de Olimpia 2005 și 2006 la Cupa Unirii, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Satu Mare. Așteptăm să ni se alăture și alte persoane, orice sătmărean binevoitor este invitat la această acțiune”, a declarat Sebastian Raț, antrenor la grupele 2005 și 2006 de la Olimpia.

    Antrenorul Sebastian Raț și cele două grupe de copii de la Olimpia vor vizita Casa de Copii Theodora din Noroieni sâmbătă, 20.02, în jurul orei 12:00.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE