More

    Logic, Liceul Sportiv s-a impus la faza județeană a ONSS

    lps

    Sâmbătă s-a desfăşurat faza finală pe judeţ la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar –fotbal licee 2015-2016.

    Au participat câştigătoarele zonelor Carei şi Negreşti precum şi cele patru echipe calificate din Satu Mare.

    Victorie normală pentru LPS Satu Mare care ne va reprezenta județul la faza zonală a acestei competiţii.
    Păcat că aceste finale se desfăşoară într-un mare anonimat. În sală au fost prezenţi doar cei care au pus umărul la organizarea acestei Olimpiade (inspector şcolar- Dumitru Petre, reprezentant AJF, Ionica Borz, prof. Florin Pop responsabil) plus elevii, profesorii echipelor participante.

    ”Oare cum reuşesc alte tari sa aduca oameni in tribuna ? Undeva gresim si problema este ca inca nici macar nu ne dam seama de acest aspect. Au lipsit : galeriile, ,sponsori care puteau sa-si faca reclama. Avem mari lipsuri pe probleme de marketing. Nu stiu cat si daca mai merita sa ne pierdem timpul cand tribuna este goala .Si chiar au fost de toate: galbene,rosii,goluri senzationale,jucatori tehnici, jocuri dramatice, asistenta medicala, diplome, medalii pentru primele trei echipe.NOI PENTRU CINE JUCAM ?” se întreabă pe bună dreptate prof. Dacian Nastai de la LPS Satu Mare.

    La drept vorbind aceste ONSS-uri lasă de multe ori impresia că sunt organizate doar pentru că …trebuie. Poate la nivel național ar trebui regândit sistemul și creată o competiție cu adevărat atractivă din punct de vedere sportiv în care să fie implicate nu doar echipele liceelor. Ci și majoretele, galeriile chiar toți dascălii din instituții…Și mai e un aspect deloc de neglijat…Unde sunt antrenorii de la cluburi care să vină la aceste turnee de unde, cine știe , poate mai apare vreun talent?!

    eminescu

    Iar la final poate ar fi de amintit că n-ar strica, poate, ca echipele Liceelor Sportive din țară să aibă parte de un ONSS al lor…Căci e greu de crezut că un elev de la o școală ce are o oră de sport pe săptămână ar putea avea vreo șansă în fața unuia cu cinci sau chiar șase ore de educație fizică…
    Grupa 1

    1.LPS Satu Mare 6p
    2.I Slavici Satu Mare 3p
    3.Liceul Tehnologic Ionita Andron Negresti Oas op

    Grupa 2
    1.Mihai Eminescu 6p
    2.C.N. Kolcsey Ferenc 3p
    3.Liceul Tehnologic Tasnad 0p
    Gr 1 ora 9,00 LPS Satu Mare-I Slavici 1-6
    Gr 2 ora 9,50 M Eminescu –Kolcsey 4-2
    Gr 1 ora 10,40 Negresti-LPS Satu Mare 0-6
    Gr 2 ora 11,30 Tasnad-Kolcsey 0-6
    Gr 1 ora 12,20 Slavici –Negresti 4-0
    Gr 2 ora 13,10 Eminescu-Tasnad 3-2

    Finala mica
    Slavici-Kolcsey 3-2

    Finala mare
    LPS Satu Mare-Eminescu 4-0
    Evidentiati : I.Slavici –Darius Turbut,Eminescu –Vlad Alexiu,Kolcsey-Peter Tempfli,Negresti-George Berinde,Tasnad-Rus LPS Satu Mare-Kanalos Tony.

    Vineri in finala fetelor LPS Satu Mare pregatita de prof Gerstenmaier Stefan a castigat locul 1.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE