More

    Florin Gardoș, recuperare a la Gareth Bale

    gard1

    Sătmăreanul Florin Gardoş (27 de ani), indisponibil de câteva luni din cauza unei accidentări la genunchi, trage tare pentru a reveni pe teren în tricoul celor de la Southampton. Internaționalul român speră ca această pregătire cazon să-l ajute să reintre și în calcule pentru Euro 2016.

    Momentan, fundașul central al echipei naționale a postat un filmuleț pe social-media, filmat în urmă cu patru zile la o sesiune de antrenament din Dubai, pe care a efectuat-o în cadrul unui cantonament de o săptămână. Gardoș a fost pus să aducă în pas alergător câteva mingi de la corner aproape de poartă, după care, tot în alergare, fără să se oprească, trebuia să trimită în plasă alte mingi centrate din dreapta.

    bale

    Recuperarea pe plajă a fost folosită și de Gareth Bale, atacantul Realului, în ianuarie, pentru ca mai apoi să continue în sala de forță. De altfel, aceasta este ultima modă în materie de recuperări la fotbaliști. Oficialii ”galacticilor” au construit o plajă cu nisip la Valdebebas, cantonamentul madrilenilor.

    Într-adevăr, multe echipe de fotbal și-au construit deja în propriile cantonamente astfel de zone, deoarece nisipul ajută enorm atât la pregătirea fizică, cât și la tehnică, dar și la recuperarea după diverse accidentări. Gardoş s-a accidentat la genunchi în iulie 2015 şi în acest sezon nu a prins niciun meci la Southampton.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE