More

    Scandal la FRF

    sediul-FRF

    Fosta conducere a Federației Române de Fotbal este implicată într-un scandal, privind gestionarea unor sume de BANI primite de la FIFA.

    Președintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a sosit la sediul DIICOT şi fost audiat ieri în calitate de martor, fiind fost membru al Comitetului Executiv.

    Patrițiu Abrudan, fost arbitru și fost vicepreședinte al CCA a fost audiat şi el marţi, anunță televiziunea sport.ro.

    Potrivit unor surse judiciare, în perioada 2010-2012 s-ar fi constituit un grup infracțional organizat, care a urmărit însușirea unui milion de DOLARI.

    Banii ar fi fost supuși mai multor procese de reciclare, fiind transferați prin mai multe conturi ale unor persoane fizice sau juridice, anunță DigiSport.

    Mircea Sandu, președinte FRF în perioada în care DIICOT anchetează dispariția unui milion de dolari, a vorbit despre această situație.

    “Toți banii care veneau de la FIFA și UEFA veneau pe proiecte. Trimiteai un proiect concret și ziceai că ai nevoie de 3 milioane, UEFA să zicem că îți putea suporta două. Dar nu îți dădeau BANI așa. Se dădeau pe dovezi, poze, filme, inspecții.

    Atât timp cât nu există un document oficial, nu am ce să zic. Să fie ceva concret. Vreau să vă asigur că nu există nicio neregulă. Poate că actuala conducere a FRF a făcut vreo plângere așa pe baza unor investigații a ei”, a spus fostul șef al FRF, la DigiSport.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE