More

    Tânăr înjunghiat într-un bar din Satu Mare

    tanar

    Un tânăr – înjunghiat ieri de două ori într-un bar din municipiul Satu Mare – nu a vrut să îşi reclame agresorul. Totul a avut loc într-un bar din municipiul Satu Mare, situat pe strada George Coşbuc. Pentru a stabili autorul agresiunii, oamenii legii vor demara cercetări.

    Ambulanţierii au ajuns primii
    Specialiştii Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare au fost primii care au ajuns la locul intervenţiei şi au relatat ce au constatat la faţa locului. “În 26.02.2016, la orele 4.52 ale dimineţii, Ambulanţa Satu Mare este anunţată prin 112 de faptul că în Satu Mare, pe strada George Coşbuc, într-un bar, a avut loc un conflict soldat cu agresiune fizică. La locul solicitării se deplasează un echipaj tip B2 (cu asistent şi ambulanţier), care găsesc o persoană de sex masculin, de 30 ani, conştientă, care nu doreşte să spună ce s-a întâmplat şi care prezintă două plăgi înjunghiate la nivel toracic drept. La locul solicitării este prezent şi un echipaj al Poliţiei, care urmează să elucideze cum s-a produs evenimentul şi să stabilească un eventual agresor. Pacientul este stabil hemodinamic şi respirator, i se acordă primul ajutor, apoi este transportat la Unitatea de Primi Urgenţe Satu Mare”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare.

    Nu le-a divulgat poliţiştilor identitatea agresorului
    Potrivit unui comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie, oamenii legii au fost solicitaţi să intervină la o altercaţie produsă într-un bar din Satu Mare.

    La faţa locului a fost identificat un bărbat, de 39 de ani, din Satu Mare, care prezenta răni în zona toracelui. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, plăgile prin tăiere care le prezenta nu i-au pus viaţa în pericol şi nu a necesitat internarea. La solicitarea poliţiştilor de a da detalii despre modul în care i-au fost produse rănile, acesta a refuzat.

    Cazul a fost preluat de către poliţiştii de investigaţii criminale, care au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs agresiunea, iar în funcţie de rezultatul verificărilor şi de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare, se va pronunţa o soluţie legală în cauză.

    Bogdan Tulbure

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE