More

    Victorie cu mari emoții în fața juniorilor de la Minaur

    olah

    Victorie cu mari emoții obținută de handbaliștii de la CSM Satu Mare. Elevii lui Istrate au transpirat din greu pentru un succes, 31-29, în fața juniorilor de la Academia Minaur Baia Mare.

    Juniorii Minaurului au început excelent, au condus chiar cu trei goluri, 8-11 și până la pauză i-au ținut la respect pe mai experimentații lor adversari. CSM-ul a tras din greu pentru a intra la vestiare cu 16-16 la pauză și abia în partea a doua în minutul 41 ai noștri au reușit să treacă pentru prima dată în avantaj.

    A fost nevoie de inspirația lui Lucian Cioroiu care a avut patru parade consecutive pentru ca CSM –ul să se desprindă la 27-25 și apoi la 30-26 în minutul 55. Au urmat apoi trei minute de haos în jocul elevilor lui Istrate și cu 90 de secunde înaintea finalului Academia s-a apropiat iar la un gol…30-29.

    Cu un timp de odihnă cerut și cu o aruncare inspirată a lui Mureșan, CSM-ul s-a desprins decisiv la 31-29 iar în ultimele 30 de secunde elanul tinerilor de la Baia Mare n-a mai fost îndeajuns și maramureșenii n-au mai reușit să arunce la poartă.

    ”Am început destul de slab meciul, s-a văzut că am venit după o pauză lungă în care n-am avut adversari puternici pentru amicale. Îi felicit pe băieți pentru dăruire și sper ca miercuri la Sighișoara să mai obținem alte trei puncte”, a spus Istrate care a recunoscut că a avut ceva emoții mai ales că în primele 40 de minue poarta nu a mers deloc iar de pe interi nu am reușit să creem pericol.

    ”Cei de la Făgăraș rămân favoriți la primul loc dar nu se știe dacă vor putea juca în sala lor în Liga Națională. Noi trebuie să fim pregătiți pentru orice eventualitate, să ne facem o strategie de acum dacă vrem să avem șanse la baraj sau apoi la Liga Națională”, a mai spus Istrate care e foarte nemulțumit și de programul alcătuit de Federație. ” Nu e normal ca din 27 martie până pe 24 aprilie să nu avem meci oficial. Cum să-i țin în formă pe băieți mai ales că apoi vine derby-ul cu Făgăraș” a încheiat tehnicianul CSM-ului.

    Au marcat pentru CSM Satu Mare: Morar-9, Olah-7, Ungar și Alisie-5, Mureșan-2, Pogyină, Rogoz și Olar câte 1. Au apărat Cioroiu și Pogyină.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE