More


  Alexandru Rafila, în cărţi pentru postul de premier din partea PSD. Anunţul lui Marcel Ciolacu

  - Advertisement -

  Medicul Alexandru Rafila, care a deschis lista PSD pentru Camera Deputaților în București, se numără printre propunerile pentru postul de premier din partea PSD. Anunţul a fost făcut de Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social-Democrat, după aflarea rezultatelor exit poll de la alegerile parlamentare.
  „Avem trei variante. După discuţiile avute cu colegii, avem şi a patra variantă – domnul Rafila (Alexandru Rafila)
  Este domnul Grindeanu, domnul Tudose. Este şi domnul Vasile Dîncu. Sunt ferm convins că acesat lucru se va tranşa prin vot împreună cu colegii mei”, a declarat Marcel Ciolacu, în direct, la România TV.
  Întrebat dacă ia în calcul să devină premier, Marcel Ciolacu a afirmat că exclude această variantă.
  ”Nu, am anunţat că este o perioadă complicată şi PSD a văzut ceea ce doresc românii de la partide, o reformă şi o schimbare de atitudine”, a mai precizat liderul PSD.
  Alexandru Rafila, premier din partea PSD. Marcel Ciolacu: „Excludem să facem un Guvern cu PNL”
  ”Excludem să facem un Guvern cu PNL. Votul românilor este foarte clar”, a mai precizat Marcel Ciolacu.
  De asemenea, preşedintele PSD a amintit că a propus în luna martie formarea unui Guvern de uniune naţională.
  ”Noi am făcut această propunere, după cum bine ştiu românii, în luna martie. Cred că lucrurile ar fi arătat altfel şi din punt de vedere politic şi al unităţii noastre pentru a trece această perioadă complicată.
  Suntem deschişi să avem acest dialog. Dacă se confirmă faptul că PSD este pe primul loc, corect constituţional este ca primul partid care va fi invitat la Cotroceni să fie PSD unde vom merge cu o propunere de prim-ministru şi a avea un dialog instituţional cu preşedintele, mai ales că cum a luat sfârşit campania şi a renunţat la funcţia de purtător de cuvânt al PNL”, a mai precizat Ciolacu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img