More


  CSM Satu Mare cu gândul la încă două victorii!

  - Advertisement -

   

  CSM Satu Mare va juca ultimul turneul al Ligii Naționale pe teren propriu din acest an.

  Fetele lui Miguel Lopez vor întâlni pe Phoenix Constanța și CSM Alexandria în turneul ce se va disputa în sala LPS Ecaterina Both.
  Sătmărencele au un început perfect de sezon cu patru victorii din tot atâtea meciuri jucate. Partida de sîmbăta trecută, cu Alexandria a fost amânayă după ce în lotul echipei nucureștene au apărut cinci cazuri de covid 19.
  La turneul de la Satu Mare va mai juca și Rookies CSU Oradea, echipă pe care CSM a învins-o deja în etapa a 3-a cu 111- 19.
  Alte două turnee se joacă la Sfântu Gheorghe și Brașov.
  Din păcate, Agronomia București nu va putea participa la această etapă din cauza cazurilor de covid 19 din lot.
  Cel mai interesant turneu pare a fi cel de la Brașov unde Olimpia , FCC Baschet Arad, U Cluj Napoca și CSM Târgoviște se vor duela între ele cu speranțe să rămână în plasa neînvinselor, Sepsi și CSM Satu Mare.
  După primele două turnee, Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare sunt singurele echipe cu punctaj maxim. Anul acesta ar mai trebui să se dispute pe 19-20 decembrie turneul 4 urmând ca derby-ul campionatului, SEPSI- CSM Satu Mare să se joace în turneul 5 de pe 9-10 ianuarie de la Sfântu Gheorghe.
  Pentru CSM Satu Mare ar mai fi de jucat turneul de la Târgoviște de pe 19-20 decembrie de la Târgoviște . Unde fetele noastre vor întâlni Olimpia Brașov și CSM Târgoviște.
  Să sperăm că nu vor apărea noi problem legate de covid 19 la echipele din LNBF iar meciurile se vor putea disputa conform programului:

  Sâmbătă, 12 decembrie
  Sala LPS Satu Mare

  CSU Rookies Oradea – CSM Alexandria – ora 16:00
  CSM Satu Mare – Phoenix CSU Simona Halep Constanța – ora 18,30

  Duminică, 13 decembrie
  Sala LPS Satu Mare

  Phoenix CSU Simona Halep Constanța – CSU Rookies Oradea – ora 13:00
  CSM Alexandria – CSM Satu Mare – ora 15:30  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img