More


  Dan Negru i-a dat lovitura de grație Antenei 1. Moment istoric, s-a întâmplat în premieră

  - Advertisement -
   

  Unde calcă, face ravagii. Ori poate formula aleasă pentru momentul difuzat pe Antena 3 a fost una de succes. Cert este că audiențele au fost pe talerul opus în acest an, de Ajun. Dan Negru a marcat o premieră, depășind Antena 1 cu interviul său cu Florin Piersic și preotul Constantin Necula de pe Antena 3.

   

  Moment istoric. Dan Negru, lovitură pentru Antena 1

  La nivelul întregii țări, aproape 2,4 milioane de români s-au uitat la episodul special de Crăciun ”Las Fierbinți” și de peste trei ori mai mulți decât erau pe Antena 1, la ”Frozen”. Postul a fost pe poziția a treia cu acest film, fiind depășit și de serialul turcesc ”Prizoniera destinului” (Kanal D). În top 5 au mai intrat în Ajun Antena 3 și România TV, potrivit paginademedia.ro.

  În schimb, distanța dintre ”Las Fierbinți” și ”Frozen” a fost considerabilă la orașe. Surpriza serii a venit de la confruntarea Antena 1 cu un post din cadrul aceluiași trust. Antena 1 a fost depășită de Antena 3, post de știri care difuza un interviu făcut de Dan Negru cu Florin Piersic și cu părintele Necula.

  Este vorba despre un altfel de interviu, filmat la Cluj, într-o sală de teatru goală. Discuția lui Negru cu cei doi a fost postată online, înainte de a fi difuzată pe micile ecrane, pe Doxologia, unde a strâns aproape jumătate de milion de vizualizări.

  Reacția prezentatorului TV: „Dincolo de Vulpița si Țancă exista normalitate pe audiențe mari”

  „Înțeleg că am fost „surpriza” etapei de Ajun😂  Dincolo de Vulpita si Țancă exista normalitate pe audiente mari.  Multumim celor mulți si normali care au stat cu noi aseară 🙏 E un imbold pentru”, a scris pe Facebook prezentatorul TV, de asemenea surprins de reușită.

  „Mă uit la Piersic pe ecranul clasic de tv.  In online , cumulat, dialogul cu el se apropie de milionul de viziualizari. L-am sunat, acu, noaptea in Ajun:  – „Le-ai prins pe toate Florin, cinema, televziune, online… Toate pe audiențe strașnice”.  – „Iti închid dacă ai sunat să mă lauzi…” mi-a răspuns. Smerenia e poarta reușitei !”, a notat acesta, tot în mediul online, chiar în Ajun.

  sursa>playtech.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img