More


  Gabriela Firea (PSD): “România riscă să retrăiască blestemul guvernării dezastruoase a CDR”

  - Advertisement -

   

  Gabriela Firea susține că România riscă să retrăiască perioada guvernării a CDR din anii 1990. Din acest motiv, fostul edil al Capitalei precizează că este imperativ ca România să aibă cât mai repede un guvern competent.

   

  Gabriela Firea precizează că datoria publică a României a ajuns la niveluri critice, iar PNL a guvernat pe datorie, nefiind capabil să facă economia să funcționeze și să genereze venituri.
  ”România riscă să retrăiască blestemul guvernării dezastruoase a CDR din anii 90, cu inflație uriașă, devalorizare abruptă a monedei naționale, sărăcire accelerată a populației. Despre datoria publică – noi recorduri nefaste. Pentru România este imperativ să aibă cât mai repede un guvern cât mai competent posibil” , a precizat Gabriela Firea.
  ”Datoria publică a ajuns la niveluri critice și în scurt timp robinetul împrumuturilor galopante va începe să se închidă.
  Datoria publică a atins 44% din PIB – un salt gigantic de aproape 10 puncte procentuale față de nivelul la care a lăsat-o PSD anul trecut. Practic, PNL a guvernat pe datorie, n-a fost capabil să facă economia să funcționeze și să genereze venituri” , a adăugat aceasta.
  Fostul edil al Capitalei susține că președintele României și liderii dreptei se ”bat ca chiorii pentru ciolan și funcții”.
  ”Până la finalul anului se va atinge pragul de 45% pondere în PIB a datoriei publice și următorul ministru al Finanțelor este obligat să prezinte un raport justificativ și propuneri pentru menținerea datoriei la un nivel sustenabil. In scurt timp se strange robinetul împrumuturile excesive. În loc să se gândească la țară și la binele oamenilor, Iohannis și liderii Dreptei se bat ca chiorii pentru ciolan și pentru functii.
  Gabriela Firea susține că singura soluție logică și legitimă este o guvernare de uniune națională, condusă de profesorul Alexandru Rafila, propunerea de premier a PSD.
  ”Singura soluție logică, normală, legitimă, capabilă să gestioneze eficient crizele multiple cu care ne confruntăm este o guvernare dde uniune națională, condusă de profesorul Rafila. PSD este singurul partid politic dispus să lase orgoliile politice deoparte si sa colaboreze cu celelalte forte politice, pentru ca tara să fie guvernată bine, în cel mai scurt timp” , conchide fostul edil al Capitalei pe Facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img