More
  Home ȘTIRI Nationale Becali a reapărut în seara de Crăciun la TV! Vezi ce spune...

  Becali a reapărut în seara de Crăciun la TV! Vezi ce spune despre AUR!

  139
  0

  Gigi Becali, patronul FCSB, a reapărut în seara de Crăciun la TV, după ce a dispărut o perioadă din viața publică, și a acordat un interviu în care a vorbit despre credință, coronavirus și politică. Nimic despre FCSB însă.

  În direct la România TV, omul de afaceri Gigi Becali a făcut o analiză a politicii românești, după alegerile Parlamentare. Becali i-a criticat pe membrii USR și a analizat și AUR, partidul nou înființat care a obținut 9% dintre voturi.

  Gigi Becali: „Singura durere e că a câștigat USR-ul”

  „Singura durere e că a câștigat USR-ul. Dar a fost și o bucurie că nu a câștigat așa mult cât se credea pentru că ăștia de la USR au putere drăcească. Partidul are o mică tentă drăcească. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor. Vorbeam acum câțiva ani de neo-marxiști… Ăștia sunt ei acum. Sunt contra Bisericii. USR este dracul neamului românesc! Este «îndrăcirea» neamului românesc!

  Îmi zicea mama să votez AUR. Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Până am aflat eu, a fost târziu. Dar eu le-am dat sediul. Au sediul unde era Partidul Noua Generație (n.r- fostul partid al lui Becali). Le-am dat sediul acum doi ani. Nu știu dacă au făcut sediul partidului.

  Mi-a zis cineva că vrea să facă partidul ăsta, dar am spus că pe mine nu mă mai interesează politica. Și acum m-am bucurat că a câștigat. De ce ? Să spun de ce. L-am văzut pe președintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm și vrem să căpătăm experiență». Președintele lor a zis clar «Dacă unul pleacă la alt partid, Dumnezeu îl va vedea. Dacă ne trădează, Dumnezeu vede trădarea». Ăla e un om credincios.

  Și AUR are pe unul pe care voia să-l pună prim ministru. Mi-a plăcut de el, e foarte deștept. El spune ce am spus eu acum ceva timp. Că noi suntem sclavi moderni pentru că miliardarii ne comandă și facem ce vor ei. Tot ce muncim e pentru ei. Dar eu sunt liber pentru că sunt cu Hristos”, a declarat Gigi Becali.

  Gigi Becali, despre Klaus Iohannis

  Pe Iohannis nu poți să-l compari cu Băsescu, chiar dacă e de altă religie. E cuminte și nu face mizerie. Are prestanță. Când ajunge în străinătate, lumea îl ascultă. Apare la Bruxelles, e mai mare cu un cap ca Macron și lumea îl ascultă pe el. Macron e pitic și dacă Iohannis zice trei cuvinte lumea îl ascultă pe el, chiar dacă România e mai mică decât Franța. Contează prestanța fizică”.

  Gigi Becali despre Dacian Cioloș

  L-am cunoscut, e un om de mare calitate. Să mă ierte. M-a impresionat mult, e deștept. Dar când apare lângă Iohannis… Când îi vezi zici că sunt măgarul și țânțarul. Sau armăsarul cu mielușelul. Nu îmi place să zic lucrurile cu jumătăți de măsură. Când zice ceva, zic! Piticanie zic, pitacanie ești. Dar ajunge până la umărul lui Iohannis! Ce să votez? Mie îmi place de el, e o persoană inteligentă. Dar a greșit când s-a dus la USR, a explicat Becali.

  sursa> gsp.ro

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here