More


  Iată ce pensule de machiaj trebuie să folosești pentru un look natural!

  =

  Nu există iubitoare de make-up care să nu aibă nevoie de un set bun de pensule de machiaj în colecția ei. Din fericire, în ziua de astăzi, aceste instrumente se găsesc în nenumărate modele, toate concepute pentru a contura și crea un machiaj impecabil. Cu atât de multe opțiuni existente pe piață, poate fi greu să știi ce este potrivit pentru tine. Din fericire, experții sunt aici ca să te ajute!

  Fie că ești amatoare sau profesionistă în arta machiajului, pensulele sunt instrumentele care nu pot lipsi din colecția ta. Până la urmă, cele mai bune pensule machiaj sunt diferența dintre un look mediocru și unul cu adevărat excepțional.

  Bineînțeles, nu doar machiajele complexe sau tehnicile de conturare a feței necesită pensule de calitate. Un look natural este, de exemplu, mult mai ușor de obținut cu ajutorul unor instrumente pe măsură.

  Care sunt principalele pensule de machiaj de care ai nevoie?

  Dacă ești pasionată de make-up, vei avea nevoie de o serie de pensule diferite. Pentru început, trebuie să deții o pensulă subțire, cu păr rigid, pentru aplicarea rujului. Totodată, nu trebuie să-ți lipsească pensulele pufoase pentru fardul de pleoape și pensulele mari, voluminoase, pentru aplicarea pudrei pe față.

  Când vine vorba de fondul de ten, ar trebui să investești într-o pensulă cu perii tăiați în unghi drept. Dacă nu știi să folosești toate aceste pensule de machiaj, află că există un număr foarte mare de tutoriale pe Internet care te pot ajuta. Oricine învață odată cu experiența, deci nu-ți face probleme dacă la început vei fi puțin stângace.

  Cum să foloșesti pensulele pentru un look complet?

  Există variante nenumărate prin care îți poți crea un make-up reușit. Până la urmă, machiajul este o formă de artă, iar arta nu are limite. În ultima perioadă, un look foarte promovat în mediul online, pe rețelele de socializare, este cel natural.

  Chiar dacă pare ușor de obținut, de fapt lucrurile nu stau chiar așa. Practic, trebuie să folosești produse de make-up pentru a obține un look cât mai fresh și deloc încărcat.

  Începe prin a folosi o bază de machiaj iluminatoare, pe care o masezi cu ajutorul degetelor pe întreaga față. Continuă prin aplicarea, cu ajutorul unei pensule de machiaj, a unui fond de ten cu acoperire mică, care să nu încarce tenul. Acesta va oferi un aspect hidratat și, în același timp, te va proteja și de radiațiile UV.

  Mai departe, vei avea nevoie de o pensulă pufoasă și voluminoasă pentru aplicarea pudrei, care va fixa fondul de ten. În continuare, poți folosi aceeași pensulă și pentru utilizarea unui fard de obraz, care îți va asigura un aspect îmbujorat. Încearcă o pensulă evantai pentru a oferi luminozitate pomeților cu ajutorul unui iluminator.

  Același produs poate fi folosit și pentru machiajul ochilor, alături de un fard într-o nuanță nude-maronie. În cazul ochilor, există numeroase opțiuni de pensule machiaj din care poți alege, însă asigură-te că perii utilizați permit estomparea cât mai bună a fardului. Pentru buze, folosește o pensulă subțire, cu ajutorul căreia să aplici un ruj nude cremos.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img