More


  “Ministrul Sportului să nu-şi ceară scuze în numele meu. Asta nu poate fi niciodată rasism!”

  - Advertisement -

  Ladislau Bölöni, 67 de ani, fostul internaţional român, acum antrenor la Panathinaikos, este decis să trimită la UEFA o scrisoare prin intermediul avocatului său din Franţa, în care să le ia apărarea arbitrilor români implicaţi în scandalul de rasism de la meciul PSD – Istanbul Başakşehir. În acelaşi mesaj, antrenorul are de gând să îi acuze pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi pe ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe. Despre Burleanu spune că ia poziţie în crize internaţionale, dar nu are reacţie la scandaluri interne.
  “Cu ajutorul avocatului meu din Franța, voi trimite o scrisoare la UEFA, în care să le explic că ‘negru’ în română nu e același lucru cu ‘niggar’ în engleză! Acești arbitri nu sunt rasiști! Și afirm treaba asta, cu toate că nu i-am văzut, în viața mea. De ce federația n-a luat nicio măsură, în fața cântecelor xenofobe ale jucătorilor FCSB, după câștigarea Cupei României, în finala cu Sepsi? Unde a fost Burleanu atunci? O să le spun celor de la UEFA că acești arbitri au de suferit acum, și din cauza FRF, și din cauza ministrului Sportului din România. Atât FRF, cât și MTS au reacții doar când vorbim despre incidente cu impact internațional, dar pe plan intern închid ochii la foarte multe episoade deosebit de grave”, a declarat pentru Adevărul fostul selecționer al României.
  “Nici vorbă de rasism la Colțescu! S-au trezit Burleanu și Stroe să-și facă imagine pe spinarea acestui om. Eu am fost un sportiv român și îl rog pe acest Tiberiu Stroe sau Ionuț Stroe, că nici nu știu cum îl cheamă, să nu-și ceară scuze în numele meu! El (n.r. Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului) e un politician care vrea să se afirme și atunci își dă cu părerea și își cere scuze, că, vezi Doamne, ce mare democrat și liberal și la modă e el, cu respect față de toată lumea! Doar că n-are respect față de lumea în care trăiește el”, a mai spus Laszlo Boloni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img